Bejinariu, Ungurian, Humeniuc, Acatrinei, Chiriac, Barabasi - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr 8 Siret-Dumbrăveni pentru Camera Deputaţilor

Colegiul uninominal nr. 8 pentru Camera Deputaţilor este format din localităţile Siret, Grămeşti, Zamostea, Zvorîştea, Hânţeşti, Siminicea, Dumbrăveni, Calafindeşti, Şerbăuţi, Grăniceşti, Bălcăuţi, Dorneşti, Muşeniţa şi Frătăuţii Noi.

Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM - avere şi interese


Marcel Mihai Acatrinei deţine un apartament de 74 de metri pătraţi cumpărat în 1995.

În 2011, Mihai Marcel Acatrinei a încasat 15.527 de lei din salariu de profesor la Şcoala Generală din Mitocul Dragomirnei.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Mihai Marcel Acatrinei:

Declaraţie de interese Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marcel Mihai Acatrinei, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor

Iren Barabsi, candidat UDMR - avere şi interese


În 2011, Iren Barabsi a încasat 3.300 de lei din salariul de profesoară la Şcoala Generală din comuna Şincai, judeţul Mureş.

Declaraţiile de avere şi interese ale Irenei Barabasi:

Declaraţie de interese Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Iren Barabasi, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor

Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) - avere şi interese


Eugen Bejinariu deţine două terenuri intravilane în Bucureşti, de 55 de metri pătraţi şi 480 de metri pătraţi.

Eugen Bejinariu deţine un apartament de 201 metri pătraţi şi o vilă de 381 de metri pătraţi, ambele în Bucureşti.

Eugen Bejinariu are o maşină Toyota fabricată în 2006.

Eugen Bejinariu are colecţii de pictură, gravuri, obiecte de cult, obiecte decorative, mobilier şi bijuterii în valoare de în valoare totală de 140.000 de euro.

Eugen Bejinariu are mai multe depozite bancare: 105.584 de lei şi 82.896 euro la Alpha Bank, 6.764 lei şi 212.156 euro la Raifeisen Bank şi 38.439 de lei, 22747 de euro şi 807 dolari americani la BCR.

Eugen Bejinariu deţine acţiuni în valoare de 13.207 lei la Erste Bank.

Eugen Bejinariu a contractat un credit de 304.000 de euro de la Alpha Bank, scandent în 2028.

În 2011, Eugen Bejinariu a încasat 61.530 de lei din salariul de deputat în Parlamentul României, 124.114 lei din închirierea unei clădiri, 75.456 de lei din pensia militară, 6.741 lei şi 2.412 euro din dobânzi bancare şi 6.969 euro din dividende.

Eugen Bejinariu deţine 25% dintre acţiunile firmei SC Bel Anticues SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Eugen Bejinariu:

Declaraţie de interese Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Eugen Bejinariu, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor

Gheorghe Chiriac, candidat PP - avere şi interese


Gheorghe Cihiriac deţine un teren intravilan de 4.452 de metri pătraţi şi două terenuri extravilane de 200.000 de metri pătraţi şi 450.000 de metri pătraţi.

Gheorghe Chiriac are o casă de 80 de metri pătraţi, un aututorism Audi fabricat în 2001, un autoturism VW Golf 3 fabricat în 1993 şi un autoturism Ford Ranger.

Gheorghe Chiriac a contractat de la Raiffeisen Bank un credit de 20.000 de lei, scadent în 2015.

În 2011, Gheorghe Chiriac a încasata salarii de 50.000 de lei.

Gheorghe Chiriac deţine 99% din acţiuni şi este administrator la SC Agrochim Chiriac SRL, 8% dintre acţiunile SC Cerbul Carpatin Forest SRL şi este asociat unic al PFA Chiriac D. Gheorghe.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Gheorghe Chiriac:

Declaraţie de interese Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Gheorghe Chiriac, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor

Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD - avere şi interese


Brânduşa Magdalena Humeniuc are patru terenuri intravilane de 601 metri pătraţi, 790 de metri pătraţi, 500 de metri pătraţi şi 2.650 de metri pătraţi.

Brânduşa Magdalena Humeniuc are un apartament de 63 de metri pătraţi şi trei locuinţe de 98 de metri pătraţi, 84 de metri pătraţi şi 130 de metri pătraţi.

Brânduşa Magdalena Humeniuc are un Mercedes Viano fabricat în 2006, un autotren SCANIA 480 fabricat în 2004 şi un Tractor U650 fabricat în 1978.

Brânduşa Magdalena Humeniuc are un depozit bancar de 36.000 de euro la BCR şi un depozit de 5.800 de euro la Raiffeisen Bank.

În 2011, Brânduşa Magdalena Humeniuc a obţinut venituri de 3.500 de lei din activităţi agricole.

Brânduşa Magdalena Humeniuc este project manager la SB Jacob's Well Noodhulp Roemenie din Olanda, administrator la SC Protranscon Well Hab SRL şi preşedinte la SB Jacob's Well.

Declaraţiile de avere şi interese ale Brânduşei Magdalana Humeniuc:

Declaraţie de interese Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Brânduşa Magdalena Humeniuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor

Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Daniel Ungurian deţine un teren extravilan de 5.200 de metri pătraţi şi două terenuri intravilane de 1.000 de metri pătraţi şi 1.500 de metri pătraţi.

Daniel Ungurian deţine un apartament de 77,88 de metri pătraţi.

Daniel Ungurian are un autoturism BMW fabricat în 2007.

În mai 2012, Daniel Ungurian i-a vândut lui Florin Tucaliuc o casă pe care a primit 104.400 de euro.

Daniel Ungurian are un depozit bancar de 14.324 de euro.

În 2011, Daniel Ungurian a încasat 23.964 lei din salariul de consilier parlamentar şi 6.768 de lei din indemnizaţia de consilier local al municipiului Suceava iar soţia lui, Laura Ungurian, a încasat 12.000 de lei din salariul de director vânzări la SC Janek Com SRL.

Daniel Ungurian are 50% din acţiuni la SC Euro Montego SRL Suceava şi SC Danimar Media Production SRL Suceava şi este director de vânzări la SC Melany SRL Calafindeşti.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Daniel Ungurian.

Declaraţie de interese Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Daniel Ungurian, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii