Mircea Grosaru a obţinut un nou mandat din partea minorităţii italiene

Candidatul Asociaţiei Italienilor din România RO.AS.IT, Mircea Grosaru, a câştigat un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

Conform datelor publicate de Biroul Electoral Central după centralizarea rezultatelor din 99,56% din secţiile de votare, Mircea Grosaru a obţinut 7.872 de voturi.

Pentru a obţine mandatul de deputat din partea minorităţii italiene, Mircea Grosaru avea nevoie de minimum circa 2.400 de voturi.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Adevarul este ca Grosaru nu a fost "ales" ci "desemnat" prezentandu-se la alegeri fara contro-candidat. Prin urmare el este in mandat imperativ interzis de art 69 alin 2 al Constitutiei. Mandatul imperativ este nul. Nu este clar de unde a obtinut el aceste voturi(i le-a facut cadou USL-ul cu care deputatii minoritatilor au facut un acord pe 7 mai 2012) dat fiind ca nimeni din comunitatea italienilor nu-l vrea, el impunandu-se cu forta prin legi neconstitutionale tot de el promovate impotriva minoritatilor(insasi legea electorala)si inlaturand abuziv orice contro-candidat. Si-a asigurat astfel un mandat "pe viata". "Alegerile" parlamentare nu sunt libere in Romania si favorizeaza dictatura parlamentara instaurata.

    RăspundețiȘtergere