Sute de copii au aşteptat degeaba cadouri de la primarul Lungu

Sute de copii au aşteptat degeaba cadouri de la primarul Lungu Sute de copii au aşteptat degeaba cadouri de la primarul Lungu

Primarul Ion Lungu a anunţat de câteva ori în ultimele două săptămâni că în zilele de 17,18 şi 19 decembrie, începând cu ora 17.00, va împărţi cadouri copiilor la bradul din centru. Declaraţiile lui au fost preluate de toată presa din Suceava. Iote aici.

Luni, la ora 17.00, în centru erau câteva sute de copii şi părinţi sau bunici care îl aşteptau pe Lungu. Primarul nu a ajuns şi nici nu a anunţat că nu va mai împărţi cadouri. După ce au aşteptat o oră în frig, oamenii au plecat acasă. S-au auzit înjurături şi alte vorbe de alint către primarul Ion Lungu şi "ăia de la USL" care "au avut nevoie numa' la vot".

Primarul Ion Lungu a explicat că a renunţat să mai împartă luni seară cadouri pentru că nu era deschis Târgul de Crăciun din centru. Adică nu erau vânzători la caşcarabetele din lemn cu cârnaţi, chişcă, tobă, vin fiert, oale de lut, ii etc.

Cei mai dezamăgiţi au fost copii care s-au pregătit să-l colinde pe Moş Crăciun în schimbul celor câteva dulciuri pe care le-ar fi primit de la Primărie.

Era chiar aşa de greu să anunţe că s-a răzgândit şi nu va mai împărţi luni cadouri? Nu putea să-i pună pe comunitarii care se învârteau pe acolo să-i anunţe pe oameni? Nu putea să anunţe presa să publice modificarea programului?

Sau, nu-i aşa,  ce contează că te-au aşteptat degeaba în ger câteva sute de copii, părinţi şi bunici.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii