Aeroportul Salcea se va numi Suceava-Botoşani

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a stabilit împreună cu şefii administraţiei publice din judeţul Botoşani ca Aeroportul "Ştefan cel Mare" Salcea să îşi schimbe numele în Aeroportul Suceava-Botoşani, a anunţat primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc.

În schimb, autorităţile locale din Botoşani sunt dispuse să contribuie financiar la bugetul aeroportului sucevean.

Domnul preşedinte Nechifor nu a avut nimic împotrivă, iar pentru noi este extrem de important să avem un aeroport care să conţină în denumire şi numele nostru pentru că investitorii când caută pe internet căi de comunicaţii prima dată se uită după aeroporturi”, a declarat primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, citat de banulbotoşănean.ro.

Voi aţi fi de acord cu denumirea Aeroportul Suceava-Botoşani?

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Este o idee foarte buna si prefigureaza creerea regiunii Nord-Est.Pe acelasi model Teatrul din Botosani ar trebui sa se numeasca Botosani-Suceava si filarmonica din Botosani la fel.Consiliul judetean Suceava ar putea contribui la sustinerea acestor institutii si am avea o stagiune dubla Suceava Botosani.In felul acesta si Suceava ar putea avea teatru si filarmonica.O asemenea propunere a fost facuta lui Flutur,dar el a refuzat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit o hotarare care trece peste orgolii prostesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. ....in sfarsit o chestie pozitiva...

    RăspundețiȘtergere