Suceveanul Gelu Puiu va fi secretar de stat pentru păduri în Guvernul Ponta 2

Un sucevean va prinde un post de secretar de stat în Cabinetul Ponta 2. Decizia a fost luată în şedinţa conducerii PNL de astăzi, 14 ianuarie. Este vorba de şeful ocolului silvic Frasin, Gelu Puiu. Inginerul silvic care este susţinut de Partidul Naţional Liberal ar urma să răspundă de păduri.

Gelu Puiu a fost implicat până acum într-o serie de scandaluri. Detalii interesante despre relaţia cu Omar Hayssam şi despre un accident în care a fost implicat găsiţi aici iar detalii despre conflictele cu colegii de la Direcţia Silvică Suceava găsiţi aici.


UPDATE:

1. Un control de la Bucureşti a găsit nereguli cu duiumul în activitatea lui Gelu Puiu la Ocolul Silvic Frasin, unele dintre ele se pare că fiind de domeniul penalului. Rezultatele controlului aici. Acesta a fost suspendat pentru o lună din funcţie, mutat disciplinar apoi la Ocolul Silvic Cârlibaba. Acum, colac peste pupăză, va fi răsplătit cu un post de ministru secretar de stat şi va ajunge şef peste inspectorii care l-au verificat anul trecut.


2. Văz că oficiosul lui Băişanu e tare generos cu limbile şi pentru colegii lui de partid. Să nu cumva să devină gelos dom' deputat:

Gelu Puiu, ministru secretar de stat ape, păduri. Şef ocol Silvic Frasin. Şef ocol silvic Cârlibaba


3. Nici Măgarul Şpăgar nu a ratat ocazia să aplice nişte limbi bine recompensate:

Şpăgarul Mihai Chira îl linge în cur pe Gelu Puiu

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Da,sperantele au fost foarte mari.USL a beneficiat de un vot negativ al maselor.Adica de un vot contra Basescu si PDL.Un vot contra coruptiei,necinstei si sifonarii banului public.Primele semne pe care le transmite guvernarea USL nu sunt prea incurajatoare.Asistam la aceeasi lupta pentru ciolan si numirea in functii importante a unor cetateni care au probleme in justitie.Dar sa mai asteptam,cine stie ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptati cuminti, la rand, doua, trei sute de ani si sigur USL-ul va face dreptate. Cata inocenta!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa recunosc ca sub Ponta si Antonescu se simte un alt mod de a conduce tara si de a face politica.Sunt mult mai deschisi,transparenti,coerenti si inteligenti decat retardatii de la PDL.Problemele se discuta deschis si se pun in dezbatere publica.Ultimul exemplu este lista chiriasilor de la RAAPPS(statul va vinde o mare parte din locuinte).De asemenea se fac eforturi de reducere a cheltuielilor parlamentarilor.Sunt ridicate probleme ale sistemului sanitar.Situatia din zonele inzapezite a fost mult mai bine gestionata incluzand si interventia armatei.Se incearca reforma sistemului judiciar si reabilitarea CSM.Semne bune anul are.

    RăspundețiȘtergere