Cum va arăta viitorul SkatePark din Suceava

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a publicat astăzi, pe contul personal de Facebook, un set de fotografii despre care susţine că ar fi "primele simulări" ale skatepark-ului care va fi amenajat lângă Patinoarul Artificial din Areni. Cum ţi se pare această propunere?

SkatePark în Suceava

SkatePark în Suceava SkatePark în Suceava SkatePark în Suceava

Skatepark-ul din Suceava ar urma să fie amenajat în parcul de pe strada Universităţii, lângă Patinoarul artifical:

SkatePark în Suceava

Trimiteți un comentariu

22 Comentarii

  1. mda... taie tot ce inseamna spatiu verde si pune betoane.. stilul hei rup imagine sa ne facem... ia plantati bă copaci ca de taiat tot taiati

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa.. Taie din spatiul verde sa le faca alora parc sa isi rupa gaturile. In parc la bebelusa vin toti drogatii si poti sta in parc in George Enescu la fel, aceasta era unul mai de doamne ajuta unde vezi ceva verdeata. Dar ma rog, conducere de rahat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spatiu verde, spatiu verde. Mai, terminatule, toti adolescentii isi doresc parcul asta. Parcul asta va da viata viitoarelor talente si in acelasi timp este important pentru amuzarea si fericirea adolescentilor. E o conducere buna.
      *AlexandraMflm

      Ștergere
  3. foarte buna ideea, tinerii au nevoie de miscare, iar sporturile extreme precum rolele si skateboardingul au multi fani deja. deocamdata doar in centrul orasului se poate practica deoarece e una din putinele suprafete cu drum fara gropi. cand o sa vina vara, copii mici o sa vrea sa se plimbe prin centru si nu cred ca a-ti vrea sa ii accidenteze unu cu bicicleta. sporturile extreme necesita spatiul special amenajat pentru asa ceva pentru a evita neplacerile

    RăspundețiȘtergere
  4. si nu va mai plangeti atata de copaci, zona cu verdeata e oricum una prea mica sa afecteze cu ceva orasul, in bine sau in rau. nici macar nu vezi lume sa stea in parcul ala de 30 metri patrati cu 5 banci

    RăspundețiȘtergere
  5. in plus, multa lume va veni din orase alaturate precum botosani, radauti, campulung, gura humorului si daca va fi un skatepark de calitate, chiar si din regiuni mai indepartate precum iasi, piatra neamt, bacau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Copaci is in Suceava! Mai bine construiesc acest skatetpark decat sa distruga parcul central si sa loveasca oameni cu bicicletele! Thumbs up!

    RăspundețiȘtergere
  7. aoleu ce de postaci interesati in sprijinirea skateparkului.. fie ... jos copacii.. iar pentru domnu de mai sus care zice ca oricum nu is detui copaci.. afla stimabile ca orice fir de iarba conteaza intre betoane.. dar.. na... dumnezeu cu tine fiule... amin...dobitoci generatia feisbuc

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal din betoane mai ies ceva banuti de bagat la buzunarul cui trebuie,asa din spatii verzi deja existente ce sa iasa????Taiati tot o sa respiram in punga in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  9. De exemplu, in parcul de la patinoar, ati vazut pe cineva stand pe vreo banca acolo, RAR daca ati vazut!!! Bun, daca vreti ca bikeri, skateri, rolleri sa va calce si sa va izbeasca, fiti impotriva! Multe orase mai mici ca suceava, ca de exemplu Cimpu Lung, au un skatepark, Romanul are skate park! Asa ca felicitari pt initiatorii acestui proiect!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. In loc sa fiti impotriva acestui proiect, mai bine va faceti curat in jurul blocurilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. ideea de skatepark e buna; locatia e ok; parcul de acolo arata oricum destul de rau; dar: transformarea unei suprafete verzi, oricat de mici, intr-una betonata e o idee foarte proasta, cu atat mai mult cu cat asta a fost tendinta generala in ultimii ani. Si ca un ultim argument, rolul copacilor, al tufisurilor si al suprafetelor inierbate: reduc zgomotul, retin particulele poluante emise de masini, reduc temperatura vara, reduc viteza vantului, produc oxigen si consuma CO2 etc. Si ne mai plangem ca ne imbolnavim de diverse treburi, in contextul in care traim intr-un mediu poluat. Dar o sa avem skatepark, ce dracu' :)

    RăspundețiȘtergere
  12. E de groaza in parc la catedrala catolica de cati tineri cu role, skate uri si bmx uri sunt pe acolo.Toti se plimba la gramada cu cei mici si am vazut si accidente. Cred ca este necesar ca primaria sa le faca o zona de agrement doar pentru ei, indiferent de locatie . Astfel putem sa plimbam copiii fara sa fie riscul sa ii accidenteze cu bicicletele lor. Cristina

    RăspundețiȘtergere
  13. jos toti copacii !!!! băăăă io is di acord cu skateparkul dar nu dai jos un parc oentru betoane.. luati frate un teren viran si faceti-l betoane pentru skateri... gata alte probleme nu erau in suceava... asta era urgenta maxima.. sau e de facut rost de ceva bistari .. europeni sau nu...?ai?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu inteleg de ce trebuie taiati copacii sau de ce toti. Nu pot fi lasati macar cei dintre parc si trotuar? Sunt si eu de acord ci ideea si cu locatia, dar avem mare nevoie de spatii verzi, mai ales printre atatea betoane si tevi de esapament.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stau langa patinoar deci o sa am skatepark-ul la doi pasi; X

    RăspundețiȘtergere
  16. Stau langa patinoar deci o sa am skatepark-ul la doi pasi; X

    RăspundețiȘtergere
  17. dinu arata-l pe andi grosaru(ala de conducea radp)baiatul dep.grosaru,la congresul pnl,cum s_a facut de "caca"

    RăspundețiȘtergere
  18. Va plangeti atat pentru maxim 10 copaci care vor fi taiati (cei de langa trotuar cred ca raman intregi.. cel putin cei de pe partea cu strada). Nici nu stiti cati copaci se taie de administratiile de blocuri pentru ca unui locatar i se pare ca un copacel e prea aproape de geamul lui.

    As vrea sa stiu cati dintre cei care militeaza aici sus si tare pentru spatiile verzi au facut ceva pentru spatiul verde din jurul blocului in ultimi 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  19. verdeata din fata patinuarului va trebuie acuma,plantati copaci in parcarile de la kaufland ,carrefour si Iulius Mall care au in total cat tot orasul asta de kkt! :)adi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Parintii mei au adus pamant in gradina care e acum in fata blocului pe care o ingrijesc doar ei! Vecinii nostri nu misca nimic,dimpotriva ne coordoneaza si ne sfatuiesc nu pun mana la treaba nesimtitii. Mai arunca si gunoaie si se plang. Care e ideea? Nu ai verdeata tarane? Nu ai aer curat dute-n papusoi tarane! Ca in spatiul verde din oras vii sa te pisi si-ti lasi animalu' de care nu te diferentiezi sa se cace-n iarba pe care o mirosi de te omori.. bine ca au facut skatepark-ul in sfarsit si asa de mici dimensiuni! Lasati voi banii ca toti furati papagalilor..ma pis pe fata voastra..ma duc sa scot bike-ul la o tura. Va calc pe toti mosnegi de varsta mijlocie:) ma pis pe voi de tarani cu iarba-ntre urechi.

    RăspundețiȘtergere