Flutur a decontat 93 de curse cu avionul din bugetul CJ

54.000 de lei din bugetul Consiliului Judeţean au costat apariţiile lui Gheorghe Flutur în conferinţele de presă susţinute în fiecare luni dimineaţă, la sediul PDL din Capitală. Timp de patru ani, cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur a decontat 93 de deplasări cu avionul pe ruta Suceava-Bucureşti.

În perioada în care a fost preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi, pentru aproximativ doi ani, a fost şi purtător de cuvânt al partidului.

În aceeaşi perioadă, 2008-2012, Flutur a mai efectuat o deplasare cu avionul la Viena şi una cu autoturismul la Cernăuţi, în Ucraina.

Valoarea totală a cheltuielilor decontate din bugetul Consiliului Judeţean Suceava pentru deplasări interne şi externe, în perioada iunie 2008-iunie 2012, de fostul preşedinte Gheorghe Flutur, a fost de 54.045,98 lei, a declarat Cătălin Nechifor pentru ZiuaNews. Gavril Mîrza, preşedinte al CJ Suceava până în 2008 a recunoscut că şi el şi-a decontat plimbări cu avionul spre Bucureşti.

Vi se pare corect ca deplasările cu avionul spre Capitală ale preşedinţilor CJ să fie decontate din bugetul instituţiei?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Asa mai Dinule dupa ce l-ai atacat non stop pe Baisanu l-ai luat in colimator si pe badea Flutur.Asa mai merge.Sigue ,cu acesti bani se mai putea asfalta ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeam că s-a înţeles până acum că pentru mine toţi îs o apă şi-un pământ. N-am simpatii printre oamenii politici. În schimb am foarte multe antipatii. Iar de multe ori antipatiile sunt alimentate tocmai de aroganţa, nesimţirea, populismul şi demagogia ieftină pe care o practică indivizi votaţi din disperare de oameni care mai au totuşi o firavă speranţă pentru o viaţă mai bună.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, sunt de acord sa isi deconteze, dar sa se si vada ceva in urma acestor plimbari.. nu doar jaf si gropi ... sa dea banii inapoi ar fi o chestie... apropo, aia cu lumanarea de paste cine deconteza? hihihi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lăducu fofoloancei mă-tii, șobolan kaghebist undercover,

    o să deconteze Flutur deplasările exact atunci când varanul felix - împuțitul turnător o să restituie statului cele 60 de milioane delapidate !!!

    Și totuși, după căpățâna ta decerebrată, un președinte de CJ, orișicare culoare politică ar avea, ar trebui să se deplaseze cu trotineta?
    Ești „deștept” de plombezi gropile!

    RăspundețiȘtergere