Şeful DSVSA Suceava, Octavian Ilişoi, acuzat de incompatibilitate

Un reportaj difuzat duminică seară la emisiunea În premieră de la Antena 3 îl acuză de incompatibilitate pe şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Octavian Ilişoi. Potrivit funcţiei, acesta ar trebui să verifice legalitatea funcţionării farmaciilor veterinare pe care familia lui le deţine în judeţ. Octavian Ilişoi a devenit director cu susţinerea politică a organizaţiei PNL Suceava.

Am urcat doar partea care se referă la cazul lui Ilişoi. Reportajul integral poate fi urmărit aici.



Trebuie menţionat că şi soţia fostului director al instituţiei, Petrea Dulgheru, este proprietară de farmacii veterinare.

Ţi se pare corect ca cei care ar trebui să verifice funcţionarea farmaciilor veterinare să aibă afaceri în acest domeniu?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. nu e corect! dar la sv oricine ar fi pus intr-o functie importanta va ajunge, inevitabil, sa-si controleze propriile-i afaceri, sau ale vreunui membru al familiei, sau ale vreunui fin sau cumatru si tot acolo vom fi! asta pentru ca resursa umana a partidelor-oricare:psd, pnl, pdl, ppdd,pc sau care cum s-o mai numi-e foarte restransa. intr-un "oras" de bazaristi, tarani de oras, n-ai cum sa gasesti oameni capabili de altceva decat de "invarteli". asta in cazul in care nu va fi declarat cartier al prelipcai!

    RăspundețiȘtergere