Centrul Sucevei, hidos şi în Google Street View

Că pe Google Maps centrul Sucevei este o groapă imensă ştiam de anul trecut. Detalii aici. Iată că acum au fost introduse imagini din Suceava şi în serviciul Google Street View. Credeaţi cumva că centrul arată altfel decât în imaginile din satelit? Şi oare ce părere or avea eventualii turişti care dorind să viziteze Suceava se documentează folosind Google Maps şi Google Street View?

O interesantă colecţie cu fotografii dinainte de distrugerea centrului oraşului găseşti aici.

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. ba esti prost stai jos!

    se vede clar ca se lucreaza in poze ca se avanseaza intr-o directie nu un terminat ca tine care n-a realizat nimic in viata.
    Marj. De oameni care vad numai partea negativa suntem toti satui. puenti-va o piatra la gat si in mare cu voi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Se vede ca nu ai trecut de clasa a4a cu limbajul asta de mahala. Dar sigur sunt locuri la maturat strada pentru cei ca tine, pana atunci pliscu mic si joc de glezne. Fiecare dintre noi ca si cetateni avem dreptul la opinie cand vine vorba despre comunitate, ingratule!

      Ștergere
  2. bleah.. dinu a incercat sa arate CEVA, se pare ca unii nu au inteles.. adica dai pe locul de parcare 75 mii de euroi (sau ceva de genu acesta), nu reglementezi modul de parcare, nu pui un spatiu verde, copaci, o fantana arteziana, ci doar granit cenusiu scarbos adus pe filieră mafiota din China, .. aia e bine fratilor? va zic eu... las ca in 2-3 ani ne taie toti copacii, o sa privim ficşi la luna si la soare... basca o sa gatim cu lupa nu ne mai trebuie gaz metan vara, prajim cartofii la geam direct la bunul nostru Soare... ai? dar, na, daca unii tre sa se imbogateasca, ce sa faci? bine ca parasutele au stiut sa cerseasca votul romanilor, ca sa faca: rosia montana, coabitare, gaze de sist, autonomie pt. cacanarii de unguri etc... io nu mai mer la vot, pa şi pu... şi, ca sa nu uit... intreb, nevinovat: cone drecu conduce judetul asta? ca io nu vad pe nimeni oameni buni !!!.. ah e la chineji? scuze.... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Intentia a fost foarte buna de a crea locuri de parcare in subteran.Dar costul a fost enorm(75.000 euro/loc parcare)iar guguloaiele alea de la suprafata sunt grotesti placate cu travertin negru.Parca ar fi mausoleul lui Lenin.Cat despre actuala putere respectiv guvenare asteptarile au fost foarte mari.Dar se pare ca vom ramane cu promisiunile.Se reiau presiunile pentru exploatarea gazelor de sist,pentru Rosia Montana.Coabitarea cu Basescu a atins paroxismul(se complimenteaza Ponta si Basescu ceva de speriat).Noua constitutie bate pasul pe loc,ca doar parlamentarii au intrat in vacanta de Paste si apoi intra in vacanta de vara.Pe plan local felicitam si aplaudam relatia excelenta cu China a Consiliului Judetean.Asteptam noile loturi de adidasi si tricouri.La soseaua de centura trei palmasi muta niste armaturi de colo colo.Nimai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. A venit primavara.Natura renaste.Cetatenii sunt fericiti ca nu trebuie sa mai plateasca caldura.o primesc gratis de la soare.Dar la iarna ce va fi?CET-ul e pe butuci.Firma ADREM cica vrea sa faca un fel de soba pe rumegus.Dar deocamdata si-a tras un teren de 5 ha de la primarie pe un pret micut micut.Apoi a marit pretul gigacaloriei olecuta.In oras se simt miasmele florilor .Ele vin de la statia de epurare proaspat inaugurata.Numai ca proiectantul si constructorul au uitat sa faca un depozit pentru "noroiul rezultat".Asa ca el se revarsa peste oras in toata plenitudinea lui.Pe strada Marasesti familia Gherman taie copacii dintre blocuri si toarna fundatii pentru un bloc cu restaurant si crama.In centru in fata Casei de Cultura este un cort.Acolo se poate semna tabelul de semnaturi pentru demiterea primarului cu 25% din numarul persoanelor cu drept de vot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lungule, parcarile stau goale , deci le-ai facut degeaba ! A, ba nu, urmeaza ca fii-tu sa-si trinteasca acolo o terasa, asa-i ? Sa-ti fie rusine Lungule, ti-ai batut joc de orasul asta si de noi, cei care ne-am nascut aici si sintem suceveni adevarati ! Hai mars la Prelipca !

    RăspundețiȘtergere
  6. COLEGA, CHIAR CREZI CA LE-A FACUT DEGEABA? DE CAND FACE LUNGU MUNCA VOLUNTARA? LE-A FACUT PE-UN COMISION EXTRA GRAS, DIN MOMENT CE COSTA TRIPLU FATA DE PARCAREA DIN PIATA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI.

    RăspundețiȘtergere
  7. DAR CE NU-TI PLACE DINULE? ASA E MAI MULT LOC PENTRU COTETELE MARCA LUNGU IN CARE BAZARISTII POT VINDE PRODUSE "TRADITIONALE" BUCOVINENE: BALOANE, JUCARII DE PLASTIC, OGLINJOARE, MARGELUTE, TRICOURI, SEPCI SAMD, TOATE MADE IN CHINA SI AJUNSE IN SV FARA NICIO TAXA, CA DE, BAZARISTII E NOBILIMEA SUCEVEI SI TREBE(SIC!) PROTEJATI. VREI TU ARMONIE ARHITECTURALA INTR-UN ORAS(?)DE VANZATORI DE TALCIOC? CU NIVELUL DE CULTURA RAMAS LA GUTA SI SALAM? HAIDE! FII INTELEGATOR! NU CHINUI NEURONUL TARANILOR DE ORAS(MASIV MAJORITARI) CU CHESTII D'ASTEA ABSCONSE.
    P.S. ASA A REZULTAT SI UN AMPLASAMENT CU MULT MAI MULTA VIZIBILITATE PENTRU MARELE OU DE PLASTIC(CICA MADE IN BUCOVINA!)CLOCIT DE FLUTUR SI LUNGU, CARE ACUM ZACE INTR-UN NEMERITAT EXIL LA CETATE.

    RăspundețiȘtergere
  8. 90% dezamagire si inca creste.
    Saracie crescuta.
    Somajul creste zilnic, sa nu mai zic ca am peste 200 cv-uri depuse si cu experienta in vanzari de peste 4 ani
    Am 26 de ani si lucrez de jos de la 17ani.
    De asta tot votez si cred in Romania!?
    Nici sa nu mai vad actuala clasa politica, sunt mult prea suparat si nu mai cred in iei.
    Ma bucur ca este antena 3 si realitatea tv care pana in decembrie au spurcat si manipalat lumea impotriva partidului regalist dictatorial si acum dupa 6luni de rautate am dat peste unirea comunista regalista. Nu mi se pare normal ceea ce se intampla, nu cred ca am gresit cu ceva. Sper sa vada cat mai multa lume acest comentariu si sa luam o masura ca nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iarta-ma, dar la faza cu 200 de CV-uri nu te cred! Ar insemna ca in mun'cipiu de sub Prelipca exista 200 de firme care angajeaza legal, pe baza de CV, cu contract de munca etc, etc. Asta ar fiu posibil numai daca bazaristii(aia barosani, nu tarabagii de rand) ar deveni brusc legali si ar plati dari la stat. Nu cred!
    Iar adaugarea calitatii de regalist oricarei forme de manifestare politica corupta e o aberatie demna de spitalul 9! Doar daca nu e vorba de "regele" Cioaba! Mancati-as!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Subliniez faptul ca sunt nu ai cunostinte de numarul de firme prezente in judet.
      2. Nu ai cunostinte de doctrine.
      3. Faci misto? Papati-o!

      Ștergere