Nereguli grave în PNL Suceava. Alegerile au fost amânate şi o comisie de la Bucureşti a fost trimisă să facă ordine în organizaţie

Conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal a descoperit o sumedenie de nereguli în tertipurile prin care şeful filialei judeţene, Ştefan Alexandru Băişanu, încearcă să-şi forţeze realegerea în funcţie prin devansarea alegerilor cu câteva luni.

Printr-o adresă ajunsă la Suceava încă de marţi, 28 mai, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig dispune amânarea alegerilor pe care Băişanu ar fi vrut să le organizeze pe 8 iunie şi trimiterea unei comisii care să facă ordine în organizaţie.

"Pentru o organizare conformă şi statutară a Conferinţei teritoriale am dispus crearea unei echipe de regularitate şi audit care se va deplasa la Suceava în perioada următoare. Data la care se va desfăşura Conferinţa Teritorială va fi stabilită de Biroul Politic Naţional în prima şedinţă ce urmează", se arată în adresa trimisă de Eduard Hellvig organizaţiei judeţene PNL.

Surse din partid susţin că în astfel de situaţii de cele mai multe ori conducerea filialei teritorial este destituită iar conducerea organizaţiei va fi asigurată de un interimar până la organizarea alegerilor.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. BINGO! AS VREA SA FIE ASA, DAR STIU CA HELL-VIG CAM TINE CU BAISANU. O VREME AU FOST COLEGI DE PARTID LA PC, DUPA CE HELLVIG S-A "TRANSFERAT" DE LA PNTCD LA PUR(PC). DOAR DACA N-A PRIMIT ALTE INDICATII DE LA NASHU' RUSANU.

    RăspundețiȘtergere