VIDEO| Deputatul Cezar Cioată a fost dat afară de la o dezbatere la Roşia Montană pentru că ar fi jignit un localnic

Un grup de deputaţi PC, printre care şi Cezar Cioată, a vizitat Roşia Montană. Acasă la un localnic, preşedinte al unui ONG, deputatul Cezar Cioată a fost dat afară după ce l-a certat pe proprietar că nu i-a aşteptat pe parlamentari îmbrăcat la patru ace.

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Să spună AMAN că nu s-a căpătuit cu un șiș intercostal.
    Cu ardelenii nu te joci, mai ales la trebi dintr-astea în care mergi în casa omului și te apuci să i-o spurci.

    Cioturosul a împrumutat comportamentul de la frățiorii politici mai mari - Ponta Copy-Lot în Italia, sau zDrăngănea în declarațiile publice despre regionalizare.

    Concluzie: Niște IMBECILI NESIMȚIȚI ȘI ORDINARI! PUNKT!

    ------
    p.s. uăi Dinuli, cât mă uitam la clip, la un moment dat s-o ițit pictura unei fantome, în colțul din dreapta sus. Ce naiba faci, uăi Dinuli, te-ai apucat să bântui prin viețile oamenilor?
    Hai că Io stau bine cu hertz-ul și n-am intrat în aritmie când ai apărut tu în avatar făcând „Bau!”
    Dar vezi că poate dai peste un cetitor mai nevricos care face infract miocardic sau accident bascular cerebral și p-ormă dai cu subsemnatul la meliție sau parchet pentru vătămare corporală sau ucidere din culpă.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa-i cand intri la prostan in casa si vrei sa-i faci un bine, sa-i dai o mana de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tazmanian DeMoon mulţam foarte fain pentru o porţie sănătoasă de râs :))

    RăspundețiȘtergere
  4. saracu miner si banii de pliante...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma intreb de ce au venit parlamentarii PC asa, din senin, sa se informeze? Asteptau o mica atentie pentru votul care urmeaza, iar atentia a fost mult prea mica? Nu stiu cine l-a pus pe tupeistul Cezar Cioata sa intre la "prostan" in casa sa-l ajute, dar ii sugeram ca pe viitor sa se duca la unul la fel de destept ca el si sa ne lase pe noi astia saraci si prosti. Poate omul a dat banii pe pliante si nu i-au mai ajuns de haine. Ce CURiozitati au unii!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Traseistul ala se da mare ca are bani. De unde ii are oare?

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate, traseistul ala voteaza in numele nostru...modul in care s-a purtat cu cel care il plateste sa ii reprezinte interesele, este incalificabil!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate, traseistul ala voteaza in numele nostru...modul in care s-a purtat cu cel care il plateste sa ii reprezinte interesele, este incalificabil!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum adică ”ar fi jignit”? Sigur că l-a jignit, mai încape îndoială. Ce titluri mai bagi și tu măi Dinule, parcă ai fi primit și tu pomană de la Gabriel! Mama ei de deontologie.
    Cât despre deputat, hmm... e asemenea porcului pe care l-a mâncat.

    Așa popor (Poporul lui DD) care l-a votat, așa deputat.

    Mă aștept să-și ceară scuze public tuturor românilor în numele cioatei toți cei din circumscripția lui care l-au votat.

    RăspundețiȘtergere
  10. pana la urmatoarele alegeri se uita; memoria colectiva romana dureaza pana "ieri"; asta ati votat oameni buni asta aveti; de ce sa ne mai agitam noi tinerii sa facem ceva cand vii batranii si cu o stampila ne darama ce am construit; nu se merita sa faci ceva; astepti in vezi de viata si poate ue o sa ne puna pe breazda; bafta !

    RăspundețiȘtergere
  11. din pacate gunoaie ca astia fac legile in Romania...jale...are costum la 4ace cumparat pe banii nostri,a contribuabilor...cine dracul la votat si pa ala...gunoiul...

    RăspundețiȘtergere