Un surogat de baron local

Ioan Cătălin Nechifor, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, nu prea seamănă a baron local veritabil, ci mai curând pare o imitaţie. Explicaţia, în ziarul Puterea. Click aici.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. des acuzată de port ilegal de sinceritate, Presa
    te poate plimba (şi ... prin limuzine ) spre dric
    valenţele ei gâdilă, irită, şi buzunarul şi fesa
    prin flexicuritatea-i ce-o poţi strânge-ntr-un batic

    vinde medicamente (ne)compensate prin pastile de umor
    vinde ( supraevaluat) obscurităţi şi "promisiuni"
    "vinde" tragedii, iluzii, vorbe şi poveşti de amor
    no spune: n-ar trebui îngrămădită lângă cele 7 minuni ?


    RăspundețiȘtergere
  2. totusi nu inteleg cum gandeste electoratul e foarte interesant ca dupa ce votezi pe cineva iti pare asa de rau ca ai facut-o asta ce inseamna cum se traduce?

    RăspundețiȘtergere
  3. DA, SI? ACUM DOI ANI TI-A CONVENIT CAND PENELISTII, PESEDISTII, PENETISTII, SI CEI 20-30 DE OAMENI CARE SE CHIAR SUNT SOCIETATE CIVILA(NU DE-AIA CU TRESELE SUB PALTON) AU RASPUNS APELULUI TAU LA DEMONSTARTII. STIAI SI ATUNCI STII SI ACUM CINE E NECHIFOR. NU ESTI ATAT DE NAIV INCAT SA NU-TI FI INCHIPUIT CA TOATA TREABA AIA VA FI O TRAMBULINA PENTRU PUTEREA POLITICA VIITOARE, IN CARE SUSNUMITUL ERA DEJA O PIESA IMPORTANTA. CA SI BAISANU!
    ANI DE ZILE NE-AM PLANS DE BARONII LOCALI. ACUM CONSTATI CA AVEM UN "FAKE" SI ESTI NEMULTUMIT? EU AS FI MULTUMIT! CACI ASTA INSEAMNA CA RANGUL SI PUTEREA AU INCEPUT SA DECADA, CEEA CE NU POATE FI DECAT MAI BINE DECAT INAINTE! SAU VECHEA DORINTA DE A AVEA UN TATUC FARA ORDINUL CARUIA SA NU PUTEM MERGE NICI LA BUDA(SI SA NE SPUNA SI LA CARE BUDA!) IESE IAR LA IVEALA? E MAI COMOD SA GANDEASCA ALTUL IN LOCUL TAU SI SA-TI SPUNA CE SA FACI, CACI IN FELUL ASTA ISI ASUMA SI RASPUNDEREA ORDINULUI, IAR TU DORMI LINISTIT FARA NICIUN FEL DE RESPONSABILITATE! NUMAI CA ASTA DUCE SPRE DICTATURA.
    NICI CHIAR NISTE STIPENDII TAIATE(SAU UN FAVOR PROMIS SI NEDAT) NU POT JUSTIFICA O INCLINARE SPRE ASA CEVA.
    ACUM ASTEPT SA BAGE IAR 220V LA TASTATURILE DIN STABILIMENTUL DIN B-JENI-SAT SI SA SE VADA STROPII DE SALIVA IMPROSCATI PE MONITOR(LA FIGURAT, EVIDENT!)!

    RăspundețiȘtergere
  4. tara se duce dracu" iar voi de nechifor, balan, flutur sau lungu nu mai puteti. pana nu se va intelege ca tre performanta in toate structurile si la toate nivelurile societatii, asta este, ăştia îs, cu ăştia defilăm. aa.... imi sta pe limba... OARE FLUTUR CHIAR A PIERDUT ALEGERILE???? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde in ce tabara te situezi.
    Daca esti in tabara lui Flutur, poti spune ca a pierdut alegerile.
    Daca esti in tabara lui Nichifor-cotcariul, poti spune ca acesta a castigat alegerile.
    Daca nu esti in nici o tabara, poti injura copios miile de fosile ale lui Tuth-Ank-Amon, raposate de cateva milenii, dar care inca mai sunt inscrise in listele electorale. Si, ale dracului moaste, voteaza la fiecare tur de alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai fosilele alea i-au scos europarlamentari pe eba si pe luhan si parlamentari pe cioata si pitzi miron! asa ca n-ai de ce sa fii nemultumit! te reprezinta si pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, dragul taichii. Caricaturi d-alde politichia romaneasca NU MA MAI REPREZINTA pe MINE, ca CETATEAN, de foaaarte multa vreme!
    E mai bine de un deceniu de cand mi-am dat demisia din functia inutila de cetatean al Romaniei.
    Pe cine-o fi reprezentand luhan, cioată-bolohanul, pisi-miron, nechifor-tucalarul, eba - anal-fabeta, etcetera, etcetera, n-am idee.
    CERT E CA NU MA REPREZINTA PE MINE!

    RăspundețiȘtergere
  8. aici amestecam orzu cu faina. di nu le dai tu limbutze sub brat nu ai viatza de pusic libertin.

    RăspundețiȘtergere