Aeroportul Suceava, eliminat cu totul din orarul de zbor al TAROM

Luni, Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava se afla în orarul de zbor al TAROM, deşi nu avea programate zboruri.

După două zile, astăzi, Aeroportul din Salcea a fost eliminat cu totul din lista aeroportoruilor incluse în orarul de zbor de pe pagina de internet a companiei TAROM.

Asta în timp ce toată presa locală a preluat dezinformările lui Păcălin privind faptul că zborurile Suceava - Bucureşti şi retur vor fi operate în continuare.

Orar de zbor Aeroportul Suceava Salcea

Până atunci, toată lumea fuga la baronul PSD Nechita de la Iaşi:

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. Am crezut ,o vreme,ca esti mai inteligent...Acuma cand vad ca publici stiri fumate si ,mai ales,tendentioase,imi dau seama cat de prost am fost. Insa nu mai prost ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu am crezut că pe site-ul ăsta n-o să comenteze zdrenţe retardate. Dar iată că ai făcut-o tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. La stiri retardate,comentarii retardate ! Dar nu te lasa asa usor,sunt si zdrente neretardate care iti analizeaza si scrisul si faciesul si ajung la concluzii apropiate de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  4. uoau! cum s-a ajuns la asta? când ???
    (in)cultura dialogului normal e gaj în bancă ?
    unu' nu mai vrea să se exprime..în gând
    celălalt are posibilitatea să nu tacă( şi să facă)

    cu ochii larg deschişi (dorindu-mi să nu văd)
    trăiesc în ambiguitatea : România
    'ntre complexe oedipiene ce fac prăpăd
    între oamenii ce şi-au pierdut omenia

    culoarea se topeşte, dragilor, la timpul ei
    şi manipularea( adio, dar român cu tine)
    adevărata luptă se face (ar trebui) pe idei
    nu cu rahaturi, gen : "să trăiţi bine " !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. zdreanta retardata esti tu si daca ai avea deontologie profesionala ai sterge postarea ta suburbana si articolul asta de doi lei. cam cat faci tu din presa. taromul va avea cinci zboruri saptamanale pana in ianuarie domnu ziarist neinformat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dinule, esti cam prostut. Si pe deasupra si "fudul". Ce-ai fi vrut tu, sa ne tina in brate o companie care urmareste sa obtina profit fara ca noi sa avem pista, calatori si conditii meteorologice? Si de unde necesitatea asta stringenta ca Aeroportul Suceava sa fie pe lista TAROM permanent? De cate ori ai zburat tu cu avionul de la Suceava? De cate ori au zburat neamurile tale sau vreun cunoscut de-al tau? De unde consternarea asta la tine pe tema aeroportului? Pacalin si Tonta, cum le spui tu sunt oameni care au niscaiva studii si inteligenta.Tu esti un pacalici, cu un blog de doi lei pe care il utilizezi sa jignesti. Esti un pitic pe langa cei doi pe care ii faci in toate felurile. DA, STIU CA ESTI PROPRIUL TAU MOGUL, DAR ESTI UN MOGUL PROST.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dinache.ia șterge tu tot să vadă păcălicii că ești propriul tău mogul,prost sau nu.N-au decât să se ducă în pizda mamii lor să comenteze.Dar lasă poezia.Merci fain !

    RăspundețiȘtergere
  8. stire de cacat de la un ratat mai de cacat cu impresii de mare ziarist. hai sictir muceo!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa stii ca ai mare dreptate Dinule. avem nevoie de aeroport ca sa putem exista ca si judet. iar cei care comenteaza sunt niste neispraviti care au votat dupa cum li s-a cerut. Fratilor treziti-va! cei 40 de oameni pe zi de care vorbea Pacalin sunt singurii care pot contribui eficient la economia judetului. uita-te in jur. colegi de facultate pleaca in strainatate dupa un loc de munca, altii spala wc-uri in piata, rude care sunt someri. cum vrei sa existi daca tu nu lupti. daca nu sunteti in stare macar lasati pe altii sa incerce. Bravo Dinule, tine-o tot asa!!

    RăspundețiȘtergere
  10. dinache cati bani iti iei sa scrii aberatiile astea

    RăspundețiȘtergere
  11. Totusi,spre mângâiere,n-ai putea matale sa te ocupi de aeroportul de la Dorohoi,ala penrtru decolare-aterizare verticala ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Hopa, şi-a activat Păcălin cohorta de postaci? Prietene, vezi că îţi tot intră comentariile automat la spam şi tot trebuie să ţi le public manual. La un moment dat o să mă plictisesc şi-ţi vor rămâne nepublicate.
    Că tot veni vorba, ieri după-amiază de ce te-ai răzgândit şi n-ai mai pus comentariul la textul cu miliţia slugă la PSD?

    RăspundețiȘtergere