USL continuă desfiinţarea judeţului Suceava. Direcţia de Sănătate Publică se mută la Iaşi

USL-ul lui Tonta, Păcălin şi Băişanu continuă desfiinţarea pe bucăţi a judeţului Suceava. Un proiect de hotărâre de Guvern publicat astăzi de Ministerul Sănătăţii prevede desfiinţarea Direcţiilor judeţene de Sănătate Publică şi înfiinţarea a opt autorităţi teritoriale de sănătate publică, scrie Mediafax.

În Regiunea de Nord-Est, sediul Autorităţii Teritoriale de Sănătate Publică va fi, evident, în Iaşul baronilor Nechita şi Fenechiu.

Bravos, stimabililor!

Cum de ne-am ales oare cu cei mai slabi politiceni din ţara asta, dispuşi să-şi vândă alegătorii doar pentru posibilitatea ca încă vreo doi ani să se lipească de niscaiva şpăgi?

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. E fomitza rau de tot in romenia, cred ca toti se tem de nea leuu salbatic si nu prea misca in front nimic. Cica leuu poreclit salbatic a primit si certificat de cel mai performat din IUE.
    P.S. Daca primesc ca si ajutoare de la IUE anvelope reciclate (cam asta e mirosul ajutoarelor toxice ) o sa fiu mai atent daca nu se bate joc de mine ca si cu mierea expirata de le IUE.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca am scris, mai scriu şi o sa mai scriu.... e scris in sangele nostru sa fim capsomani... avem atatea daruri: munti, ape, aur, argint, sare, litoral, nisip, piatra de constructii.... noi cersim de la UE? ce sa cersim? integrarea? ce integrare? in... absolut? mergem din rau in mai rau şi chiar daca aici e criticat unul sau altul de catre Dinu, cred ca Suceava mai are o sansa... mica, dar exista... emigrarea in masă pe Marte :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ati votat bine ce sa va spun mai votati si la anu usl si va veti trezi cu tara la rusi bafta

    RăspundețiȘtergere
  4. societatea, cu fitilul tamponului aprins
    judecă realitatea prin prisma ficţiunii din Presă
    nu contează câştigul.Cumva, de-i "respins"
    'l muşcă pe-nvingător şi învins...pe fiece fesă

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa sa mearga totul la Iasi ca macar cei care au fost votati acolo stiu sa traga pentru ei ,astia de au fost votati la noi gen domnul Catalin nu au nici o treaba cu judetul nostru ei o tin tot inainte ca cei dinaintea lor au furat,atata stiu atata fac.

    RăspundețiȘtergere
  6. ei, dragii moshuluy, ce mai galceava de aiurea... pe vremea PDL-ului ziceam ca nu are cum sa fie mai rau.. iata ca acum zic: da, e mai rau... se lucreaza pe sub mana, iar daca va uitati la echipa conducatoare, e mult sub nivelul echipei DA sau PDL din 2004-2008... eu la vot nu mai merg, sorry...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai la vot, hai la vot, s-o luăm din nou în bot, hopşaşaşaaaaa... :))

    RăspundețiȘtergere
  8. In principiu avem de ce sa fim suparati cu totii, insa pentru cei tineri care vor lucruri mai bune e un lucru bun, numai sa ne gandim cati duc la facultate din alt oras...
    La mine spre exemplu lumea prefera sa se duca la un oras care cu doua zeci de km mai indepartat pentru e ca e vorba de o educatie mai buna.
    Sa nu mai vorbim de cei care considera unele orase moarte, insa eu am incercat sa ofer si ceva bun in treaba asta, sunt constiient ca e ceva gresit ce spun eu.

    RăspundețiȘtergere