Bani dispăruţi din casierie, leşinuri şi înjurături la PNL Suceava

A fost scandal mare miercuri seară la PNL. Liberalii s-au certat ca la uşa cortului din cauza unor bani care ar fi dispărut din casierie. Suma vehiculată ar fi între 30.000 şi 45.000 de lei.

Se pare că este vorba de bani încasaţi din taxa de protecţie pe care o plătesc şefii instituţiilor deconcentrate, sume pentru care au fost chiar şi tăiate chitanţe, dar care ulterior au fost retrase fără documente din casierie. Toată povestea ar fi pornit de la faptul că secretara şi-ar fi mărit de una singură salariul cu 700 de lei pe lună, descoperindu-se apoi delapidarea.

Tămbălăul s-a lăsat cu ţipete şi înjurături. Luată la ţintă de liderii PNL, secretara a leşinat în timpul scandalului. Surse din PNL susţin că o parte din suma dispărută ar fi fost acoperită de preşedintele filialei, Ştefan Alexandru Băişanu, cel care de altfel, conform statutului, răspunde în solidar cu secretara în astfel de situaţii.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. lista, lista, sa vedem lista :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  2. copulaţia liberală are preţul ei, dom'le
    Law and disorder! dă-o-n măsea de treabă!
    s-au investit!!! ( asta pentru cine-ntreabă)
    ce contează unde, pentru cine şi de ce? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Povestea pe care o prezinti tu e mult exagerata! Sub nici o forma nu a lesinat nimeni si nici nu au fost "urlete" cum scrii tu. Dar e problema ta, tu iti vei pierde din credibilitate (ce-a mai ramas din ea...) scriind asemenea articole "inflorite"

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşadar înţeleg că spui că grav nu e faptul că la PNL se fură bani şi se încasează şpăgi pe chitanţă de la şefii instituţiilor deconcentrate, ci problema e că nu aş fi reprodus cu exactă fidelitate intensitatea circului din şedinţa de miercuri. Curat mentalitate de lider liberal!

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand nu sunt nici un fel de lider liberal. In al doilea rand faptul ca s-ar fi furat niste bani la PNL ar trebui sa fie strict problema lor de organizare, nicidecum a ta sau a publicului larg. Si legat de spagile de la sefii de deconcentrate de care zici tu sunt presupuneri si speculatii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cetăţene, ca să ştii ce s-a întâmplat în şedinţa de miercuri trebuie să fii membru al biroului politic PNL Suceava. Altfel, spusele tale cu privire la cât de exagerată a fost relatarea mea sunt egale cu zero.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e obligatoriu. Si daca te respecti ca "jurnalist" cum pretinzi tu ca esti, nu mai sterge si posta doar comentariile care iti convin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Politicienii au fost jefuiti?! Oh, the irony.

    RăspundețiȘtergere