Pe cine votezi la europarlamentare?

Întreb pentru că eu mă gândesc foarte serios să îl votez pe Godfrey Bloom, chiar dacă ştiu că nu apare pe buletinele de vot din România.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Nu sunt eurosceptic, dar totusi finalul discursului nu mi se pare deloc a fi unul pretabil pentru un europarlamentar, indiferent cat de independent este el sau nu. Cat priveste perceperea de taxe e catre stat de la cetateni, cred ca si el este beneficiarul acelor taxe si ar trebui sa le dea inapoi, daca tot asa de nemultumit si de revoltat este.
    Totusi, este corecta abordarea cu privire la facilitatile nedrepte pe care si le acorda "cei de sus". Cred ca este la vecinatate cu evaziunea. Consider ca acestea sunt motive ca numarul euroscepticilor sa creasca, mai ales in tarile ale caror popoare au un grad ridicat de cultura si o preocupare peste nivelul Antena 3 sau B1.
    In ce priveste Romania, ma indoiesc ca va creste numarul euroscepticilor, cata vreme nici numarul celor interesati de alegerile europarlamentare nu este mare ia cultura cu privire la demersul european de unitate nu trece de genunchiul broastei.
    Cred ca romaniii vor deveni eurosceptici fie cand vreun sef de stat sau de Guvern va manipula lucrurile ca in 89 - 90, fie daca peste noapte ne dam seama de "profundele" afinitati cu alte noi mari puteri, nu neaparat China.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa se voteze intre ei. Astia fac parte din niste gasti nenorocite care isi impart sfere de influenta. Noi sarmanii dam cu votu ca cica unul din gasca e cu noi. Masele mereu pierd. Sa se voteze intre ei.

    RăspundețiȘtergere