Tovarășii Victor și Daciana Ponta și Nicolae și Elena Ceaușescu

Fotografii de la vizite ale conducerii de partid și de stat în Republica Populară Chineză.
Sus, tovarășii Nicolae și Elena Ceaușescu, 15 mai 1978.
Jos, tovarășii Victor și Daciana Ponta, 31 august 2014.

Vă invit să descoperiți cel puțin cinci asemănări între cele două fotografii. Diferențe nu sunt.

NIcolae si Elena Ceausescu, in China. Victor Ponta si Daciana Sarbu, in china

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. PSD TRADATORUL NEAMULUI ROMANESC Ponta da pe mana coreenilor o baza militara strategica!
    2014-08-31

    Luati de valul pomenilor electorale aruncate in stanga si in dreapta pe tot cuprinsul patriei, guvernantii s-au gasit sa mareasca potul tocmai acum, in preajma alegerilor prezidentiale. Asa ca premierul extinde strategia „generozitatii” guvernamentale la nivel international, fiind cuprins de o adevarata frenezie asiatica.

    Victor Ponta extinde „pomenile electorale“ pe filiera asiatica
    Numai ca, desi deschiderea portilor pana acum etanse ale Uniunii Europene pentru chinezi, pe calea ferata, este ca si realizata, asa cum „National” a anuntat in exclusivitate, Guvernul Romaniei pregateste intens un nou tun de proportii. Iar principalii beneficiari sunt de aceasta data coreenii de la DAEWOO, care, pe filiera firmei cu cei mai multi generali pe statele de plata – este vorba de UTI, bineinteles – sunt foarte aproape de a-si realiza visul de a deveni actionari majoritari la santierul naval de la Mangalia. Insa manevra a trezit imediat atentia serviciilor de informatii, extrem de ingrijorate de trecerea fostului santier militar in custodia unor proprietari din afara NATO.

    In timpul vizitei premierului la DMHI Mangalia s-a hotarat si soarta santierului militar
    Mai ales ca in paralel se desfasoara si o ancheta privind scoaterea din tara, sub paravanul unor ilogice consultatii fiscale, a milioane de euro. Existand suspiciunea ca uriasele sume „sifonate” in Grecia si Germania ar putea reprezenta, de fapt, plata mascata a preluarii atat a Santierului Naval Mangalia, cat si a depozitelor de munitii pe care „legenda” spune ca le-ar gazdui de fapt fosta baza militara de la 2 Mai.

    ...Tiberiu Urdareanu este implicat in incercarea de preluare a santierului militar
    Iar metoda prin care coreenii pot obtine controlul absolut al santierului cu o deschidere generoasa la granita maritima a UE de la Marea Neagra este preluarea fostului santier militar, aflat momentan in proprietatea statului roman. Iar dupa cum reiese din mai multe rapoarte informative intrate in posesia noastra, controlul acestei baze este detinut momentan, fie si din umbra, de controversatul concern UTI, al miliardarului Tiberiu Urdareanu. Iar cand s-a semnat, in 2008, un contract de asociere cu Lurssen, toata lumea a fost indusa in eroare, crezand ca este vorba despre celebra companie producatoare de vapoare. Numai ca, in realitate, se pare ca ar fi vorba de un simplu SRL cu un nume asemanator, Lurssen Lar Investment GmbH, facut expres pentru acest scop in Germania. In paralel, coreenii de la Daewoo au recurs atunci la presiuni extreme, amenintand inclusiv cu retragerea din Romania si ramanerea pe drumuri a mii de oameni, pentru a prelua si santierul militar, devenind astfel, practic, actionari majoritari peste intreg DMHI. Numai ca planurile le-au fost dejucate in ultima clipa de Sebastian Bodu, fostul director al ANAF, care, in urma unui raport al structurilor de informatii, a blocat tranzactia pentru ca acestia aveau datorii uriase la stat. In schimb, tot atunci grupul de interese afiliat coreenilor a reusit trecerea santierului militar de la MApN la Ministerul Industriilor, deschizandu-se practic usita pentru un „tun” de proportii.


    TOT ARTICOLUL AICI
    http://www.enational.ro/dezvaluiri/ponta-da-pe-mana-coreenilor-o-baza-militara-strategica-425839.html/
    SI PTR RESTUL AICI
    http://www.enational.ro/author/catalin-tache/

    RăspundețiȘtergere
  2. Haideți să vă arăt doar o mică parte a costului guvernării lui Ponta et comp. pentru buzunarele noastre.....Sau poate că, în ultimă instanță, unii dintre voi vor spune că nu-i nicio problemă, doar și ăilalți ne-au furat când ne-au redus salariile. Iar eu am să vă spun că toate reîntregirile de salarii (care s-ar fi făcut oricum în cursul anului 2012 deoarece erau cuprinse în buget) plus alte pomeni și măsuri cu iz electoral scornite de pesediști pentru a păcăli mințile slabe ale multor români sunt anulate de toate taxele, impozitele, supraaccizele și alte biruri puse pe umerii noștri, ai tuturor, numai și numai pentru ca Ponta și ai lui să stea cât mai mult la guvernare, adică locul ăla minunat din care, iată, poți să jonglezi cu cifrele, legile și ordonanțele de urgență cum vrei tu, fără să te afli nici măcar pentru un moment în pericolul ca cineva să-ți ceară socoteală cândva, vreodată.

    Practic, Ponta nu este altceva decât un cămătar ajuns în funtea unei țări plină de naivi, numai buni să tragi șapte piei de pe ei. Și sunt sigur că nu vrea să rateze ocazia asta.

    TOT ARTICOLUL AICI http://www.comisarul.ro/economie/ghid-practic-de-camatarie-cu-victor-viorel-ponta_188063.html
    SAU AICI http://politicstand.com/ghid-practic-de-camatarie-cu-victor-viorel-ponta/

    RăspundețiȘtergere