Prefectul Forin Sinescu a cerut demiterea inspectorului şef ISU Suceava, generalul Ion Burlui

Săptămâna trecută, joi, 18 septembrie, prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a solicitat ministrului Sănătăţii demiterea din funcţie a managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, Daniel Martiniuc, pentru că la meciul CSU Suceava – Dinamo Bucureşti, programat miercuri, de la ora 17.00, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava, a fost pierdut de suceveni la masa verde din cauză că ambulanţa a întârziat şapte minute peste timpul regulamentar. Povestea, aici.

Aceeaşi soartă a avut, duminică, pe Stadionul Tineretului din Fălticeni, meciul CS Armonia Suceava - Viitorul Buzău, contând pentru prima etapă a Ligii I la fotbal feminin. Partida nu s-a mai disputat pentru că echipajul SMURD, aparţinând de Detaşamentul Fălticeni al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a întârziat la meci.

„Prefectul Florin Sinescu a solicitat Ministerului de Interne demiterea generalului Ion Burlui, inspector şef al ISU Suceava”, aceasta era ştirea pe care mă aşteptam să o citesc astăzi în toate ziarele. Sinescu a tăcut chitic? De ce? Cumva pentru că demiterea nu se justifica nici în cazul lui Martiniuc, dar a fost vorba de o tentativă de execuţie politică?

Dom' prefect, păi ce facem aici? Umblăm cu ocaua mică?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii