Scandal la PSD Suceava. Donţu aruncă vine pe Vîrvara pentru rezultatul dezastruos de la municipiu

Joi seară a fost scandal mare în şedinţa conducerii judeţene a PSD Suceava în care s-a făcut analiza rezultatelor de la alegerile prezidenţiale în judeţ.

Înţeleg că Nechifor s-a certat cu Donţu pentru scorul dezastruos obţinut de PSD în municipiul Suceava. Practic, judeţul a fost pierdut exclusiv din cauza diferenţei de peste 10.000 de voturi în favoarea lui Iohannis din municipiul Suceava.

Deşi este preşedinte al organizaţiei municipale PSD, Donţu nu şi-a asumat înfrâgerea la scor şi s-a apărat revendicându-şi victoria din zona Fălticeni, unde este senator, iar măgăreaţa a căzut pe viceprimarul Gavril Vîrvara, cel care ar fi fost şeful de campanie pe oraş. Surse din partid din susţin că s-ar fi cerut vot pentru retragerea sprijinului politic al lui Vîrvara.

Oricum, cel mai probabil Vîrvara va fi demis în perioada imediat următoare de consilierii PNL-PDL, care mai au nevoie de un vot pentru a obţine majoritate în Consiliul Local. Ghinion!

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. mda... sa dai vina pe domnul Varvara este inca o dovada de prostie lamentabilă. Una din cauze este impotenta organizatiei minicipale, asta e clar. Dontu a fost votat pe Falticeni, iar acolo, fieful psd-ist fiind puternic si loial ar fi iesit si Varvara, ba inca chiar cu multe voturi in plus. Un lucru e limpede: Dontu tre sa faca un pas-doi-trei in spate, de prea mult timp capuseaza organizatia pe oraş. Nechifor a spus numai tampenii in Monitorul acu 2 zile, efectiv baiatul nu a inteles nimic din votul de duminica trecută. Tocmai de oameni inteligenti, rationali, loiali si cumsecade are acum nevoie partidul. De acest gen, nu de colerici. Iata ca si plecarea lui Milici a fost decisiva: omul era mica turbina a partidului, dar a fost "şutat" de cei doi de mai sus. Mutari decisive nu vor face ... psd Suceava este pe chituci, adio şi la revedere tovarasi, ati vrut partidul doar pentru voi, restul... apropo, in 2012 cand m-a intrebat cineva ce cred despre succesul vostru am zis clar ca atata timp cat nu veti bate la usa oamenilor cu realizari, fara promisiuni, si atata timp cat dati cu piciorul generatiei de "contact", adica 30-40 ani in partid, atata timp cat in institutiile publice si nepublice nu aveti 3-4 varfuri care sa preia fraiele, nu exista sperante. Ati distrus tot ce inseamna cultura, educatie, civilizatie, administratie la Suceava. Pur si simplu v-ati batut joc de partid, iar asta e cel mai grav lucru. Ati mentinut pe functii oameni imbacsiti, burtosi satui de bani si de viata, incapabili de reforme instituionale locale. Ati vrut doar sa va hraniti in continuare cu banii produsi din retelele preexistente, manipulate de tot feluzl de directorasi de carton... repet, cel mai grav este ca va bateti joc de oamenii buni, de cetateni, de membrii de partid loiali, si mai cu seama, de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT. Rusine domnilor Dontu si Nechifor. Demisia voastra trebuia sa vina ca o logica a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. bai dontzule, dar pentru zona de munte cine-i vinovat mă? sau tot cu falticeniul te scoti si tu si catalin, ai? v-ati gasit fraierul in varvara, .. vai de capul vostru de ageamii in ale politicii...

    RăspundețiȘtergere