Iată-i pe cei șase consilieri locali care ți-au interzis accesul pe terenurile de sport ale școlilor

Consiliul Local al municipiului Suceava a respins, joi, o hotărâre care ar fi avut ca efect liberul acces pe terenurile de sport ale unităților de învățământ din oraș, în vacanțe și la sfârșitul săptămânii. Voturile care au picat acest proiect de hotărâre au fost exprimate de consilierii locali:

- Vasile Mocanu (PLR)
- Tiberius Brădățan (PSD)
- Eugen Girigan (PSD)
- Andrei Păduraru (PSD)
- Geniloni Sfeclă (PSD)
- Corneliu Vornicu (PLR)

Prin votul lor, în loc să ajungă pe un teren de sport, copiii sunt trimiși în fața calculatorului sau pe stradă, printre mașini.

PS explicativ: Pentru că este vorba de o hotărâre care vizează patrimoniul municipiului Suceava, aprobarea se face cu majoritate de două treimi, adică este nevoie să voteze favorabil cel puțin 16 dintre cei 23 de consilieri locali. La vot rezultatul a fost de 15 la 6 (doi au fost absenți). Așadar proiectul a fost respins.

Vasile Mocanu, Tiberius Brădățan, Eugen Girigan, Andrei Păduraru, Geniloni Sfeclă, Corneliu Vornicu

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. ba tata da io jukam fotbal tot timpul.. acu sa suga pula pesedistii ma cac in gura lor de jigodii.. sa stea numa in cur la TV si sa futa tabletele... na, daca or vrut oaminii capitalism... las ca il face pesedeul

    RăspundețiȘtergere
  2. Ajutati-ne sa pricepem: 6 oameni reprezinta o majoritate in CL ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru că este vorba de o hotărâre care vizează patrimoniul municipiului Suceava, aprobarea se face cu majoritate de două treimi, adică este nevoie să voteze favorabil cel puțin 16 dintre cei 23 de consilieri locali. La vot rezultatul a fost de 15 la 6 (doi au fost absenți). Așadar proiectul a fost respins.

    RăspundețiȘtergere