Oengiștii hămesiți au început să schiorlăie după banii nemților. Ghinion!

Donații adăpost câini Suceava

Un bun biznis din care faci mulți bani fără să miști un deget este oengismul pe tema protecției animalelor. Îți faci asociație, site, pagină de feisbuc, pui câteva poze cu câini cât mai jigăriți și povestești cum oamenii răi din Suceava vor să-i schingiuiască și cum numai tu ești sigura salvare. În funcție de cât de insistent ești, începi să primești donații de la tot felul de nemți, olandezi, danezi.

Ca să nu se oprească robinetul donațiilor, ai nevoie de două chestiuni: pe străzi să fie cât mai mulți câini și zarva să fie cât mai mare. Este aur curat câte un articol despre cum câinii din Suceava sunt otrăviți, omorâți în bătaie, lăsați să se omoare între ei în adăpost

Săptămâna trecută ăștia care trăiesc din banii trimiși de nemți pentru câini au primit o lovitură direct în moalele capului: Consiliul Local a respins contractul cu o astfel de asociație.

Au stat, au cugetat, au analizat, și-au dat seama că n-o să mai curgă euroii și au dat drumul la scandal. Azi pe la amiază, în timp ce medicul veterinar se pregătea să eutanasieze zece câini bolnavi sau agresivi, procedură pentru care existau toate documentele necesare, adăpostul din Lunca Sucevei a fost luat cu asalt de o gașcă de oengiști hămesiți care urlau ca descreierații. Medicul s-a lăsat păgubaș și a plecat acasă.

Aniticipam că ăștia o să înceapă să schiorlăie. Am spus-o încă de săptămâna trecută. Mai ales că știam cum la Suceava se primesc donații chiar și de câteva zeci de mii de euro pe lună, bani care în timp s-au transformat în case, mașini, vacanțe etc. Mă miră însă că unii colegi din presă încă mai pun botul la chelălăitul ăstora.

Sper ca ăștia de la Primărie să nu se scape iar în pantaloni de frica gălăgiei pe care ar putea să o facă doi-trei oengiști hămesiți după euroi. Dacă ăia de la Primărie cedează și-i primesc înapoi scandalagii ăștia, o să vedeți cum imediat o să umple iar străzile orașului de potăi. E foarte simplu, fără câini pe străzi Proanima nu mai pupă niciun cent de la nemți. Așadar, ei n-au niciun interes real să rezolvăm odată problema asta.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii