Oprea, minciună gogonată: "Nu am văzut accidentul!"



Oprea a făcut prima declaraţie despre moartea poliţistului Bogdan Gigină abia la şase zile de la accident. A făcut declaraţia la presiunea străzii şi reţelelor de socializare, abia după ce a văzut că subiectul nu poate fi muşamalizat.

A făcut o declaraţie complet mincinoasă, iar cea mai gogonată a fost afirmaţia că el nici măcar nu a văzut accidentul.

Declaraţia generalului de carton nu schimbă nimic, Oprea trebuie să facă puşcărie!

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. „ENTERESU NAȚIONALE” primează.
    Păi, te gioci cu priapismul?
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20531671-deputat-pnl-informatia-masina-lui-oprea-mai-aflau-doua-persoane-intre-care-consiliera-aude-suspect-apropiata.htm?cfsyn

    RăspundețiȘtergere
  2. Textul de pe hotnews:
    „Deputatul PNL Dan Cristian Popescu afirma ca in masina lui Gabriel Oprea se mai aflau, in momentul accidentului, alte doua persoane, "intre care si o consiliera" "suspect de apropiata". Popescu a declarat pentru HotNews.ro ca are aceasta informatie "din mai multe surse, prin care si unele din Ministerul de Interne".

    "Am informatia ca la momentul producerii accidentului, in masina domnului Oprea se mai aflau doua persoane, intre care si o consiliera, se aude, suspect de apropiata! Dar pentru a evita orice confuzie il Invit sa ne spuna public daca este adevarat sau nu! #opreademisia#", a scris acesta, pe contul lui de Facebook.

    Anterior acestui mesaj, deputatul PNL postase urmatorul mesaj: "Ghici ghicitoarea mea, cu cine se mai afla Oprea în mașină în momentul accidentului?"

    precizări:
    „consiliera” personală a izmenarului se numește Alexandra Dobre și are doar 23 de anișori.
    Alegațiile ulterioare pot fi formulate doar după formula celor de la BBC: „No comment!”

    RăspundețiȘtergere