Cum toacă Nechifor 45.000 de euro doar ca să o înjure pe Alice

Catalin Ioan Nechifor, Ovidiu Donțu

Întotdeauna am afirmat că Ziua Națională a României trebuie să fie cu adevărat sărbătorită. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii ani. Parada militară chiar e paradă și a fost în sfârșit separată de slujba religioasă lungă și plictisitoare și de trista și monotona depunere de coroane.

Sărbătoarea a fost totuși transformată în chermeză electorală de Lungu cu fasole cu cârnați și de Nechifor cu concerte cu străinezi.

Anul acesta, președintele PSD al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, vrea să plătească 30.000 de euro pentru un concert al trupei Smokie. Adică, la cursul BNR de astăzi, 133.221,54 de lei. Cam cât un apartament în Suceava. Mulți bani, foarte mulți.

30.000 de euro pare a fi suma preferată a lui Nechifor. Anul trecut dorea să toace banii ăștia pentru ca niște unii să-și dea foc la Hora Bucovinei. Atunci a renunțat la idee după ce s-au crucit toți sucevenii când i-au auzit declarațiile.

Suma nu e valabilă și la șpăgi. Acolo e 20.000 de euro. Atât a încasat, împreună cu Ovidiu Donțu, de la Conțac, patronul TASA Botoșani.

Revenind la planurile pentru acest an, la onorariul de 30.000 de euro pentru trupa Smokie, se adaugă alți 15.000 de euro pentru scenă, ecrane, și sonorizare. Adică, în total, 45.000 de euro.

Toată distracția, inclusiv alte trupe care vor fi invitate, este estimată la 210.000 ron. Spre comparație, pentru parada militară din aceeași zi vor fi alocați doar 25.000 de lei. Astea le sunt prioritățile.


Mâine se votează sumele în Consiliul Județean. Vedem ce se întâmplă. Totuși, mie mi se pare că Nechifor vrea să toace prea mulți bani doar ca să o înjure pe Alice.

Foto: jupanu.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii