Cum s-au făcut de râs jandarmii la meciul Rapid Suceava - Rapid Bucureşti

Un suporter a furat steagul de gard al brigăzii Cohors Dacorum

A fost mare meci duminică. Rapid Suceava - Rapid Bucureşti. Cinci mii de spectatori. Printre care şi unii care au intrat pe blat. Meci considerat de risc de forţele de ordine. Atât de bine l-au pregătit că s-au făcut de tot râsul.

La vreo cinci minute de la începutul meciului, un puştan din galeria bucureştenilor a furat steagul de gard al brigăzii Cohors Dacorum, aflată la peluza dinspre Primărie. Cu steagul în braţe, individul a traversat întreg terenul, până în peluza de la tabelă. Ăia de la poliţia locală mai au o scuză, ei stau cu spatele la teren şi cu faţa la public. În schimb, subordonaţii cocalarului-şef al Jandarmeriei Suceava s-au făcut de râs.

În fotografia de mai sus cetăţeanul traversase deja trei sferturi de teren, fiind aproape de poarta dinspre tabelă. În poză se pot observa, în stânga, opt jandarmi care asistă indiferenţi, ca la spectacol, la o infracţiune de furt în flagrant. Mai că se apucau să spargă seminţe.

Pentru un ultras este firesc să încerce să captureze steagul unei brigăzi rivale. Dar pe orice alt stadion din universul ăsta dacă intră un individ pe teren este placat în câteva secunde. La noi, poliţiştii locali stăteau cu spatele, jandarmii se uitau ca la teatru. Dacă lovea arbitrul sau un jucător? Cum să-l laşi să se plimbe pe teren ca vodă prin lobodă?

Sincer, nici nu prea mă aşteptam la altceva. Aşa şef, aşa subalterni.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii