Cum se scumpesc biletele Wizz Air de la o oră la alta

Compania low-cost Wizz Air a anunţat, miercuri dimineaţă, operarea unor curse Suceava-Londra începând de la 19 august. Compania anunţa pentru început bilete la preţuri promoţionale.

Un sucevean a verificat, miercuri dimineaţă, dacă biletele sunt disponibile online. A găsit pe pagina de internet a companiei bilete pentru zilele care îl interesau: Londra-Suceava la 19 august şi retur la 5 septembrie.

După câteva ore, miercuri seară, a verificat din nou biletele pentru aceleaşi date: 19 august şi 5 septembrie. Surpriză! Biletele s-au scumpit în câteva ore cu mai bine de o sută de lire sterline (GBP).

Capturi de ecran de miercuri, ora 11.18:
Bilete Wizz Air miercuri dimineaţă

Capturi de ecran de miercuri, ora 22.04:

Bilete Wizz Air miercuri seară

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Teapa mi se pare cam mult spus. Companiile aeriene folosesc un anumit algoritm pentru a vinde biletele la un pret cat mai bun pentru ei. E posibil ca in prima zi toti romanii sa caute ruta respectiva sau chiar sa cumpere bilete pentru perioada respectiva. In acel moment sistemul mareste pretul biletelor pentru ca cele reduse fie s-au dat deja fie au fost aproape sa fie rezervate. Banuiala mea e ca au fost cumparata de agentii din Suceava (cele promotionale) iar in functie de cererea respectiva pretul a crescut. Ar trebui sa fim bucurosi ca totusi avem o legatura directa cu vestul Europei si mai putin carcotasi ca toti ne trag in teapa. Cand o sa aiba SV linia ei aeriana (probabil cea de la Daily Cafe) si PIB-ul o sa explodeze atunci cred ca putem sari la gatul altora si striga TEAPA!

    RăspundețiȘtergere
  2. este cererea foarte mare si era normal sa scumpeasca biletele. Daca doresti sa cumperi bilete ieftine trebuie sa cumperi cu cateva luni mai repede.acuma toata lumea vrea sa vina acasa in vizita incepand cu 19 august. Eu cred ca in situatia asa imi voi cumpara bilet la iasi dat fiind faptul ca am vrut sa revin acasa in septembrie. Biletul ma costa 49 de lire si daca ai pe cineva apropiat cu masina ..iesi destul de ieftin fata de suceava la care platesti 110.78 de lire

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiindca cererea este foarte mare biletele trebuie luate de indata ce gasesti un tarif bun. Eu mi-am luat Luton - Sv cu 96 RON si Sv - Luton cu 84 RON. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti pe faza si sa va luati biletele din timp. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere