Râmbu şi Brădăţan au minţit! Am dovada! Spitalul Judeţean a cumpărat Thor, dezinfectantul apă chioară, chiar şi după moartea bebeluşilor infectaţi în spital cu bacteria Pseudomonas SPP

Sunt sigur că ştiţi deja despre scandalul naţional al dezinfectanţilor diluaţi vânduţi spitalelor de firma Hexi Pharma. Am descoperit o serie întreagă de minciuni sfruntate vehiculate de şefii Spitalului Judeţean Suceava cu privire la utilizarea dezinfectanţilor apă chioară livraţi de această firmă.

Marţi, 27 aprilie, Tiberius Brădăţan, directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, declara pentru Televiziunea Intermedia Suceava că nu mai foloseşte dezinfectanţi de la Hexi Pharma din 2013. Pentru video, click aici.

Joi, 29 aprilie, Crai Nou publica o declaraţie similară a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţe, Vasile Râmbu. Pentru articol, click aici.

Joi, 5 mai, într-o conferinţă de presă de la sediul PSD Suceava, Tiberius Brădăţan recunoaşte că Spitalul are mai multe contracte cu Hexi Pharma, dar susţine că este vorba de achiziţia altor produse, nu şi a dezinfectantului Thor. Pentru articol, click aici.

MINCIUNI SFRUNTATE! Am dovada certă!

La data de 22 martie 2016, Spitalul Judeţean Suceava a cumpărat 47 de flacoane de HEXIO-SEPT AF, dezinfectant concentrat pentru dezinfecţia suprafeţelor şi a microaeroflorei. Am publicat mai jos dovada de pe Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice.

Acest HEXIO-SEPT AF este de fapt dezinfectantul THOR, cu denumirea schimbată la începutul acestui an.

Informaţia a fost publicată chiar de Cătălin Tolontan: "Cei doi dezinfectanţi, Thor şi Suprasept, se numesc acum Hexio-Sept AF şi Hexio-Sept. Caracteristicile produselor sunt însă aceleaşi ca înainte de modificarea denumirilor și de aceea nici n-au luat noi avize". Pentru articol, click aici.

"Thor a devenit Hexio-Sept AF", era şi textul unei postări de pe pagina de Facebook a Hexi Pharma, postare care între timp a fost ştearsă, dar urmele au rămas în motorul de căutare Google.

Ei bine, acest Hexio-Sept AF, adică dezinfectantul Thor despre care Brădăţan spunea că nu mai este folosit de spital din 2013, a fost cumpărat ultima dată la 22 martie 2016.

Poate că vor spune că nu ştiau despre schimbarea denumirii din Thor în Hexio-Sept AF. Imposibil! În primul rând schimbarea denumirii a fost anunţată chiar de producător, iar în al doilea rând este imposibil să nu fi citit ancheta lui Tolontan.

Grav este că acest dezinfectant apă chioară a fost cumpărat de Spitalul Judeţean la exact o săptămână după ce a apărut în presă informaţia că doi bebeluşi au murit după ce au fost infectaţi în spital cu bacteria Pseudomonas spp, aşa-numitul bacil piocianic.

Dovada că Râmbu şi Brădăţan au minţit şi Spitalul Judeţean Suceava a cumpărat dezinfectantul Hexio-Sept AF (Thor) la 22 martie 2016:
Dovada că Râmbu şi Brădăţan au minţit şi Spitalul Judeţean Suceava a cumpărat Thor la 22 martie 2016

"Thor a devenit Hexio-Sept AF", urmele de pe Google ale postării care a fost ştearsă de Hexi Pharma:
Thor a devenit Hexio-Sept AF

De ce aţi minţit domnilor Râmbu şi Brădăţan?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii