Lupul paznic la oi! DSP Suceava a falsificat contractele cu Hexi Pharma. Controalele de la Spitalul Județean, o farsă sinistră

Jurnalistul Cătălin Tolontan a descoperit că Direcția de Sănătate Publică Suceava a falsificat sistemul de achiziții publice în cazul contractelor pe care instituția le-a încheiat cu firma Hexi Pharma. Mai exact, DSP Suceava cumpăra dezinfectanți dar în contracte trecea alte conduri. De exemplu, pentru Suprasept a fost folosit codul 39831250-3, Soluții pentru clătit. Pentru articol, click aici.

„Cum să amendeze DSP-urile firma Hexi Pharma și spitalele când DSP Suceava a folosit ea însăși mai multe coduri CPV pentru Suprasept?!” - Întrebarea îi aparține lui Cătălin Tolontan. O întrebare, evident, legitimă.

Controlul DSP la Spitalul Județean Suceava făcut după ce am publicat dovezi că acolo sunt folosite în continuare produse Hexi Pharma a fost o farsă sinistră. Inspectorii DSP s-au plimbat prin spital doar de ochii lumii, cu gândul că nu trebuie să găsească nimic.

Eu am răbdare, ancheta penală nu mai poate fi oprită și documente, dovezi și mărturii despre folosirea produselor Hexi Pharma am suficiente.

Aștept ca numitul Andrei Ianovici, cel mai penibil director al DSP Suceava din istoria instituției, să explice cum de inspectorii DSP Suceava nu au găsit nimic în Spitalul Județean Suceava, asta în timp ce toți pacienții au văzut care erau produsele folosite pentru dezinfecție.

Ne auzim zilele viitoare cu noi dezvăluiri despre matrapazlâcurile Hexi Pharma cu DSP Suceava și Spitalul Județean Suceava. Până atunci aștept ca managerul Vasile Râmbu și directorul medical Tiberius Brădățan să își explice în sfârșit minciunile în legătură cu dezinfectanții cumpărați de la Hexi Pharma.

Exemplu de contract între DSP Suceava și Hexi Pharma prin care dezinfectantul Suprasept este cumpărat ca „soluție pentru clătit”:
Lupul paznic la oi! DSP Suceava, contracte trucate cu Hexi Pharma.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii