Indicator anulat și linie continuă între benzile de acces spre George Enescu, la intersecția cu Calea ObcinilorÎn aprilie atrăgeam atenția cu privire la situația aberantă de la intersecția din Obcini, acolo unde pe banda de acces dinspre Calea Obcinilor spre George Enescu șoferii întâlneau un indicator „Cedează trecerea” deși dinspre Lidl/Șcheia accesul spre George Enescu să făcea pe o bandă diferită, fără ca mașinile să se intersecteze. Articolul, aici: http://www.dinuzara.com/2017/04/indicator-inutil-george-enescu-calea-obcinilor.html.

Situația a fost în sfârșit remediată zilele trecute, odată cu refacerea marcajelor de pe Calea Obcinilor. Astfel, cele două benzi de acces pe bulevardul George Enescu dinspre Obcini și Lidl/Șcheia au fost separate prin linie continuă, iar indicatorul „Cedează trecerea” a fost întors paralel strada, astfel încât să nu-i mai încurce pe șoferi.

O situație similară se regăsea și la intersecția Calea Unirii cu Traian Vuia, pe banda de acces dinspre Sala Sporturilor spre Ițcani. Nu am trecut încă pe acolo, dar mă aștept să fie adoptată aceeași soluție.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii