FOTO VIDEO Handbaliştii suceveni, campioni europeni!

Echipa Universității Suceava a câştigat Campionatul European Universitar la handbal masculin. La turneul final al competiţiei care a avut loc în Antequera, Spania, au participat 12 echipe campioane naţionale universitare din Europa.

După un parcurs cu o înfrângere și patru victorii, învingând in sferturi, cu 26-23, echipa Universității Malaga (Spania), iar in semifinale echipa Universității Montpellier (Franța), cu scorul de 28-25, echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat Campionatul European Universitar de Handbal, impunându-se în fața echipei Universității Duisburg-Essen (Germania), în finala care a avut loc sâmbătă, 8 iulie, cu scorul 23 -22 (14-9). La finalul competiției, Cristian Tcaciuc, portarul echipei sucevene, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Reprezentanta României la Campionatul European Universitar de Handbal, antrenată de Adrian Chiruț, a fost compusă din: Tcaciuc Cristian, Andreica Octavian, Costea Cătălin, Bădeliță Ovidiu, Târzioru Ștefan Adrian, Burlacu Gabriel, Sandu Mihai, Alexa Iulian Daniel, Olariu Andrei Marius, Baican Florin Bogdan, Usturoi Pavel Adrian, Ionasciuc Daniel.

Duminică, 9 iulie, echipa Universității a fost întâmpinată, în holul corpului A de profesori, studenți și alți suceveni care au dorit să fie alături handbaliștii USV. Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava s-a aflat la prima participare la acest campionat, după ce a câștigat Campionatul Național Universitar.

Handbaliştii suceveni au obţinut medaliile de aur
Cristi Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun portar al turneului
Handbaliştii suceveni sunt campioni europeni universitari
Tricolorul României este arborat pe cel mai înalt catarg:


Jucătorii au fost primiţi cu aplauze, duminică seară, la USV:


Campionatul European Universitar la Handbal a avut loc la Antequera, Spania
Echipa USV a câştigat Campionatul European Universitar la Handbal masculin
Echipa USV a câştigat Campionatul European Universitar la Handbal masculin

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii