FOTO Un lider PSD Suceava își face garaj printre blocurile din centru. Lucrări executate fără panou de identificare a investiției



Răsare un nou garaj în centru? Așa se pare. Un excavator a început să desființeze platforma betonată unde până nu demult exista un punct de colectare a gunoiului.

Buncărul a fost desființat anul trecut, după ce Primăria Suceava a concesionat două parcele de câte 24 de metri pătrați pentru construirea a două garaje.

Unul dintre garaje a fost deja construit din toamna anului trecut, dar nu a fost folosit niciodată până astăzi. Proprietar în acte al garajului deja ridicat este un anume Ioan Cazaciuc din Moara, patron al unui atelier de croitorie și fin de cununie al lui Gheorghe Flutur. Coincidență sau nu, liderul liberal locuiește chiar în blocul de lângă garajul cu pricina.

Cea de-a doua parcelă a fost concesionată de Gheorghe Petrescu, unul dintre liderii PSD Suceava, fost consilier local, șef al agenției județene a ARR și unul dintre acționarii Darex. 

Deși pentru orice lucrare există obligația legală de amplasare a unui panou de identificare a investitorului, proiectantului, executantului și documentelor de autorizare, acest panou lipsește cu desăvârșire.


Lucrările executate fără panou de identificare sunt cel mai probabil comandate de Gheorghe Petrescu pentru construirea garajului. Ne lămurim mâine-poimâine.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii