Vizita premierului Ludovic Orban la Suceava, încercare disperată a lui Gheorghe Flutur de a-și spăla imaginea făcută praf de aroganțele, gafele și minciunile din criza Covid-19



Gheorghe Flutur a ieșit extrem de șifonat din criza Covid-19 la Suceava. Considerat principalul vinovat pentru focarul de infecție care a dus la carantinarea Sucevei, Gheorghe Flutur este acuzat de cea mai mare parte a populației că a stat cu mâinile în sân și a gestionat extrem de prost toată situația.

Gheorghe Flutur are acum cea mai prostă imagine în ochii publicului din întreaga lui carieră politică. Nici măcar scandalul gripei aviare nu l-a afectat atât de tare. Încederea sucevenilor în șeful PNL Suceava a scăzut la cote minimale.

Aroganțele, gafele și minciunile din această perioadă nu-i sunt iertate.

S-a testat înaintea angajaților spitalului, a chemat un medic de acasă la miezul nopții, a fost trecut doctor pe buletinul de analize, a pretins tratament preferențial fiind internat la Chirurgie, nu la Boli Infecțioase. Aceastea sunt doar câteva dintre pietrele de moară care atârnă acum de imaginea șefului PNL Suceava.

La fel, caracterul lui Flutur s-a văzut și când din rațiuni pur electorale l-a executat fără să clipească pe bunul lui prieten Vasile Rîmbu pe care până nu demult voia să-l facă ministru. În plus, oamenii nu uită de comportamentul execrabil al colegilor de partid ai lui Gheorghe Flutur față de județul Suceava și nici că în plină criză președintele Klaus Iohannis în loc să dea o mână de ajutor nu a făcut decât să retragă o distincție acordată spitalului județean.

Iar faptul că procurorii au început deja urmărirea penală față de foștii șefi ai spitalului județean Suceava nu este deloc un semnal bun pentru șeful PNLSuceava.

Cu imaginea boțită în ultimul hal, Gheorghe Flutur a făcut presiuni extrem de mari ca șeful PNL, premierul Ludovic Orban, să vină într-o vizită oficială în județ, sperând ca asta să-i spele cât de cât păcatele și să îl mai reabiliteze în ochii sucevenilor.

Degeaba!

Ce nu înțelege Flutur este că Orban poate să se și mute definitiv la Suceava că tot nu mai poate face nimic ca să îl salveze.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii