De ce pozează Gheorghe Flutur în apărătorul Europei?

Gheorghe Flutur înconjurat de jadarmi
Cele două manifestații organizate de George Simion în ultimele zile în municipiului Suceava i-au dat apă la moară lui Gheorghe Flutur. Rămas fără subiect de campanie electorală de când s-a înfrățit cu PSD, șeful PNL Suceava tropăie acum de bucurie că și-a descoperit un nou inamic politic..

Cariera politică a lui Gheorghe Flutur a fost până acum strâns legată de o așa-zisă luptă cu PSD. La fel ca mentorul lui Traian Băsescu, de când a apărut în politică Gheorghe Flutur a încercat să creeze aparențele unui conflict deschis cu PSD și corupția reprezentată de acest partid. Asta deși pentru oricine a urmărit cu atenție viața politică din țară, și mai ales din județul Suceava, a fost evident că acest conflict între Flutur și PSD este doar de ochii electoratului naiv, iar între cele două partide a existat întotdeauna o prietenie bine camuflată.

În toate campaniile electorale, principala temă promovată de Flutur a fost „bătălia” cu PSD. De vreo trei ani, odată cu oficializarea parteneriatului civil dintre PNL și PSD, Gheorghe Flutur, ultimul mare baron local al României, a rămas fără subiect de campanie electorală

Excentricele manifestații ale lui George Simion și partidului AUR din centrul municipiului Suceava i-au dat acum apă la moară șefului PNL Suceava. Gheorghe Flutur a primit un cadou neașteptat și s-a trezit dintr-o dată cu un nou inamic politic: extremismul.

Acum, când PNL Suceava a devenit exponentul corupției și nepotismului în politică, Gheorghe Flutur pozează în apărătorul democrației și al europenismului. Chiar el, politicianul care a strâns din salariul de bugetar o avere de neimaginat. El, liderul politic care a transformat PNL Suceava într-un adevărat mecanism de căpușare al banului public. El, cel care a bincuvântat invadarea tuturor instituțiilor publice cu activiști de partid. El, cel devenit arhetipul baronului local pe care cu aplomb și mâine îl înfiera la începuturile carierei politce.

Cu sau fără intenție, George Simion i-a făcut cadou lui Gheorghe Flutur tema de care avea mare nevoie pentru anul electoral 2024: lupta cu extremismul. Iar Flutur va profita din plin și va face toată gălăgia din lume pentru a acoperi realitatea hidoasă a PNL Suceava: un partid sufocat de corupție și nepotism.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii