Între două audieri în Parlament, Udrea a găsit timp să îl viziteze pe Flutur


Deşi încă nu a găsit de cuviinţă să explice cum a cheltuit sume astronomice din bugetul Ministerului Turismului, minister inventat special pentru ea de pedelişti, Elena Udrea are timp să se plimbe pe la tot felul de chermeze din ţară.
Week-end-ul acesta, la invitaţia lui Flutur, Udrea vine să asiste la cum se dă startul pentru distrugerea uneia dintre cele mai frumoase zone din judeţul Suceava - drumul spre Crucea Talienilor.
În timp ce Procuratura îi scotoceşte prin actele de la birou, Udrea se plimbă pe la cei mai buni prieteni de partid din ţară.
Cei doi pedelişti campioni la cheltuit bani pe motiv de dezvoltare a turismului se vor mai plimba şi pe la Gura Humorului, pe Rarău şi chiar pe la Ciocăneşti.
Dacă Udrea a fost luată deja la întrebări despre banii cheltuiţi pe scene, reclame, articole prin ziare şi ştiri pe la televiziuni, perdele, imnuri şi alţi cai verzi pe pereţi, pe Flutur nu l-a întrebat încă nimeni nimic despre banii publici cheltuiţi pe manifestări electorale - vezi "Bucşoaia" în campania pentru europarlamentare şi nu mai ştiu câţi ani de la unirea Bucovinei cu România, în campania de anul trecut pentru alegerile parlamentare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii