Cine îşi aminteşte de Cetatea?

Au trecut deja două-trei săptămâni de când FC Cetatea Suceava a fost desfiinţată. Suficient cât să uităm deja că până mai ieri aveam echipă în Liga a II-a.

Sâmbătă, la 11.00, pe Areni, ar fi trebuit să jucăm cu Steaua II.
Pe stadion a fost însă linişte. Fără seminţe crăpate, fără înjurături la adresa arbitrului, jucătorilor şi primarului, fără "vedete" care îşi făceau veacul la tribuna oficială (ştiţi voi, cuşca din termopan cu bănci din lemn) şi fără muzica dată la maxim în difuzoarele răguşite ale bătrânului stadion.

Apropo de muzică, cred că trebuie să băgăm şi o dedicaţie:




Cine îşi mai aduce aminte totuşi de Cetatea?

Trimiteți un comentariu

14 Comentarii

  1. Bai cacatule de Zara tu si cu handicapatul ala de Cucos ati pus primii umarul la destramarea echipe Cetatea, te dadeai "mare" ziarist nenorocitule , de bun ziarist ce ai fost te-au dat afara aia de la Obiectiv.( scriai articole la comanda).
    Tu paiosule ai inceput de pe vremea lui nea Marian Pana sa mananci la rahat aiurea, apoi ai continuat pana ti-ai indeplinit OBIECTIVUL Nnesimtitule mai ai tupeul sa ragai ???
    Suporterii adevarati ai Cetatii ar trebui sa-ti rupa picioarele cand te prind prin oras,cacaciosule care esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Dinu!

    Am trecut doar sa iti urez un Martie placut, in loc de Martisor(stiu ca in Moldova se ofera si baietilor, sper sa nu ma insel...)
    Toate bune

    P.S.
    Ete, te plangeai ca nu mai auzi injuraturi :)))Mai bine ziceai doar de seminte si iti lasa niste coji pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da chiar ce dracu Dinule te durea pe tine ca Cetatea nu plateste la stat datoriile?
    daca nu te manca pe tine in cur acum un an ( cam asa ceva )sa dai hartoagele alea in ziarul Obiectiv, care le-ai scormonit tu pe la tribunal , cum ca Cetatea are datorii, sunt sigur ca nimeni nu zicea nimic si aia de la Fisc nu faceau nimic, doar asa se intampla peste tot, toate echipele au datorii la Fisc, dar in alte orase nu sunt ziaristi precum ai fost tu , de cand ai aparut in mass-media nu ai stiut decat sa faci rau echipei.
    RUSINE SA-TI FIE CA TU AI FOST PRIMUL CARE AI DUS LA DESTRAMAREA ECHIPEI.AR TREBUI SA TE ASCUNZI SI SA TACI DRACULUI DIN GURA SA NU MAI POMENESTI TU DE CETATEA, NICI MACAR NU ESTI SUCEVEAN SI DE ACEEA TE-A DURUT IN COT DE ECHIPA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel puţin ciudata logica ta. Adică tu susţii că dacă eu nu aş fi scris că Fiscul a cerut în instanţă dizolvarea AFC Cetatea, problema nu exista. Adică să băgăm totul sub preş şi să ne facem că nu ştim că sunt datorii imense şi că la judecătorie este un proces care va duce la desfiinţarea echipei.

    Mai degrabă întreabă-te de ce deşi eu am scris în urmă cu aproape un an, nu a fost găsită o soluţie.
    Problema exista chiar dacă se scria sau nu în ziare. Faptul că eu am scris despre asta ar fi trebuit să fie un factor de presiune la adresa Primăriei pentru găsirea unei soluţii de supravieţuire. Nu s-a întâmplat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu te mai da tu mare , cica " ai vrut sa salvezi echipa" , esti penibil, degeaba te-ai dat tu mare "ziarist" tot ti-au dat cu sutul in fund cand si-au dat seama ce fel de om esti, ai scris articolele alea la comanda.
    Tu nu ti-ai pus niciodata intrebarea DE CE ALTE ECHIPE CU DATORII MAI MARI DIN ALTE ORASE FISCUL NU LE-A DIZOLVAT ??? PENTRU CA ZIARISTI DIN ACELE ORASE NU AU MANCAT RAHAT PRECUM TU.
    Ceea ce e mai grav ca ai reusit sa distrugi echipa si le-ai luat oamenilor bucuria de a merge sambata la stadion sa vada un meci de fotbal ,asa cum era , uneori de calitate mai buna,alteori mai proasta.

    RăspundețiȘtergere
  6. La asta nu iti mai raspund printr-un alt comentariu. N-are rost. Voi scrie un articol pe blog chiar diseara.

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar nu ma intereseaza raspunsul tau, esti un parlit si ma c.c pe blogul tau.
    ceea ce imi este ciuda e ca un neica nimeni ca tine a reusit sa strice placerea celor catorva sute de suporteri si iubitori de fotbal.
    Rusine sa-ti fie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te-ai gandit macar o secunda sa te semnezi cu numele tau? Sau chiar esti un anonim?

    RăspundețiȘtergere
  9. daca chiar vrei sa sti, am fost suporter in galerie si am iubit aceasta echipa, am mers la meciuri in deplasare si am sustinut echipa in comparatie cu tine care nu ai facut decat sa mananci c..t aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu macar nu am chiulit la orele de gramatica din clasa a doua. De asta scriu "stii" cu doi de "i".

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca tot spui ca ai facut parte din galerie, de ce te-ai lasat. Unde erai cand in peluza erau doar opt oameni? Scriai comentarii de 2 lei si atunci?

    RăspundețiȘtergere
  12. eu nu am timp ca tine sa scriu precum o carte comentariile de pe rahatul tau de blog, nu te mai da asa destept ca de fapt esti un mare prost, mai intai ar trebui sa te uiti in oglinda cand iesi din casa , deoarece am vazut ca esti imbracat cam jegos si ar trebui sa te mai speli putin , apropo aveai un tricou care trebuia sa fie alb dar de atata spalat avea culoarea grii si pe deasupra era ca din c.r scos, pentru tine nu s-a inventat fierul de calcat ??? dar apa si sapunul ???
    degeaba faci tu observatii si te dai destept ca in realitate esti......., am vazut ca si pe baietii aia de la Universitate ii criticai, te crezi tu "mare" cunoscator.....
    si inca ceva, sa stii ca tot ce am scris nu sunt numai parerile mele, am discutat cu mai multi baieti si toti sunt de aceeasi parere si chiar ne-am ofticat ca un rahat ca tine a pus umarul la destramarea echipei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vezi ca stii diferenta dintre noi. Când vă adunaţi voi, băieţii frustraţi şi analfabeţi, vorbiţi despre mine.
    În schimb tu pentru mine nici nu exişti. Eşti doar un anonim frustrat care mă înjură pe blog sau pe GazetaSV.ro. Dacă nu m-ai fi prins într-o zi bună probabil te ignoram. Sper să te fac să înţelegi că spui doar tâmpenii. Repet, stai cu ochii pe blog că diseara o să-ţi explic cam cât de mult am fost eu vinovat de desfiinţarea echipei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Boule, noi baietii ne adunam si sustineam echipa,in schimb tu scriai articole pe bani, esti unul din acei "ziaristi" care luau spaga, retardatule.
    o sa stau cu ochii pe tine boule, iar vreau sa-ti spun ca ma CAC pe blogul tau si nu o sa mai intru niciodata.
    ai desfiintat echipa ,desfiinteaz-o si pe mata.

    RăspundețiȘtergere