skip to main | skip to sidebar

Dublu asasinat, sub nasul poliţiştilor

Aşa cum probaabil aţi aflat deja, o femeie şi fiica ei de cinci-şase anişori au fost găsite împuşcate în cap în apartamentul lor din oraşul Siret.

Ştiţi ce este cu totul halucinant? Că blocul în care locuiau se află 20-30 de metri de sediul Poliţiei. Asta da protecţie din partea statului....

Articole recomandate:

  IPJ Suceava, Siret

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

 1. Ce calibru avea arma, calibrul .22 nu face zgomot mai deloc. La ce ora sa intamplat asasinatul? Era ziua in amiaza mare, cand e o galagie asurzitoare pe strada?

  Astea nu sunt intrebari care ar trebuie puse de catre un jurnalist atunci cand face un reportaj ori scrie un articol???

  E vreo lege care spune ca politistii trebuie sa stea cu urechile ciulite pe acoperisul cladirii de politie si sa monitorizeze toate sunetele intr-o raza de x metri?

 2. Ce calibru a fost arma? Calibrul .22 nu face zgomot mai deloc insa ravagiile sunt semnificative. La ce ora sa intamplat asasinatul? Era ziua in amiaza mare cand zgomotul pe strada este infernal?

  Acestea sunt intrebari care trebuie puse de catre un jurnalist cand face un astfel de reportaj. Ai fi stiu asta Domnule Zara daca ai fi facut facultatea de Jurnalistica!

  Sa abrogat cumva vreo lege noua in care li se cer politistilor sa se catere pe acoperisul sediului de politie si sa stea cu urechile ciulite astfel incat sa poate monitoriza zgomotele de pe o raza de x metri?

 3. S-a abrogat o lege noua? Domnu' meleţean, se vede că degeaba ai trecut pe la Câmpina.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online