Şpaga la Miliţie

Unui singur angajat din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor din Suceava i s-a dat şapgă anul trecut. Asta spun statisticile oficiale.
Voi ce credeţi, dintre miile de poliţişti, jandarmi, pompieri, grăniceri, angajaţi la Cadastru, Permise, Înmatriculări, Paşapoarte, Oficiul de Imigranţi, Prefectură etc., amărâtul asta de poliţist din Liteni o fi fost singurul căruia i s-a oferit şapgă într-un an întreg. Sau o fi fost doar singurul suficient de prost cât să refuze?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. granicerii numai sunt de mult. acuma se cheama politisti de frontiera, corecteaza.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ma uit la taraiepula de soricei ce sunt politisti la circulatie ce audi a6 si bmw-uri au.de unde dracu atatia bani daca nu din spagi?dna nu se autosesizeaza?am var care e politist de 20 de ani ,dar nu a putut sa-si ia decat un jaf de fiat vechi de 7-8 ani. secretul:nu lucreaza la circulatie.e vai steaua lui la ordine publica.ma uitam la un copchil din asta prost de la noi de la circulatie si-mi venea sa ma pis pe el.sincer.ca sa treaca pe sub usa, trebuie sa se urce pe scaun, dar el e "mare"smecher la circulatie si conduce un ditamai A6.mi-e scarba de ei.nu va povestesc ca pe unul era sa-l bat o data si sa-l dau cu capul de indicator.cand si-a dat seama ca-i prost si n-are nicio treaba cu circulatia a fugit.dupa parerea mea, politistii cei mai corupti, urmeaza doctorii.

    RăspundețiȘtergere