skip to main | skip to sidebar

S-a închis Antena 1 Suceava

Scriam ieri că familia Ignătescu vrea licenţă de audiovizual prin satelit şi că Antena 1 Suceava nu o duce foarte bine. Văd că deja s-a şi închis. Am citit la Sandrinio apoi am deschis televizorul şi, într-adevăr, pe Antena 1 nu mai apare şi sigla de Suceava.

Cred că s-ar fi putut face mult mai multe lucruri beneficiind de numele unui post de talia Antenei 1. Dar dacă managementul nu poate...

Articole recomandate:

    Antena 1, Costel Ignatescu, mass-media

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

  1. N-ai cu cine, in romanica asta e epidemie.

  2. Sa le fie tarana usoara

  3. Si ce vroiati voi sa faca managementul???Sa umfle bugetul alora de la Bucuresti cu mii de euro lunar,sa mai si plateasca niste lenesi care fata de alte televiziuni umblau doar pe la niste conferinte de presa unde consumau ce era pe masa si apoi aveau pretentii de ziceai ca fac nave cosmice...Mai aveau si nesimtirea sa se plinga peste tot ca sunt folositi ca niste sclavi,care intre noi fie vorba,daca lucrau la alte televiziuni ar fi trebuit sa spuna ca sunt condamnati pe viata.Vreti voi altii sa tineti antena 1 sv???Scoateti pentru Bucuresti 5000 euro/luna si restul cheltuielilor si imediat se redeschide.Am uitat sa va spun ca trebuie sa depuneti o garantie de plata anticipata pentru 3 luni.Va doresc succes!

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online