Staţiile TAXI ilegale funcţionează fără probleme

Vă amintiţi de staţiile TAXI ilegale despre care vă povesteam săptămâna trecută? Ei bine dacă atunci spuneam că staţiile ilegale au dispărut după vreo două zile, week-end-ul ăsta mi s-a confirmat că niciodată lucrurile nu sunt atât de simple.

Staţiile ilegale au rămas bine merci la locul lor. Sâmbătă seară mergeam cu un taxi prin oraş şi ce credeţi că aud în staţia taximetristului? Un coleg de-al lui care îi transmitea dispecerului să trimită mai multe maşini la Toscana pentru că e una singură. Toscana fiind un restaurnat care funcţioneaza, din câte ştiu eu, în aceeaşi clădire cu Office.

L-am întrebat surprins dacă nu au fost scoase staţiile de la Toscana şi Babylon. Mi-a confirmat că funcţionează în continuare. "De la Babylon ne-au scos vreo două zile, dar s-a rezolvat", mi-a spus taximetristul. Oare cum s-o fi rezolvat?

Între timp i-am întrebat despre subiect şi pe cei câţiva taximetrişti pe care îi cunosc. Mi-au confirmat cuvânt cu cuvânt informaţiile din primul articol. Şi mi-au spus că totul se petrece sub ochii închişi ai Serviciului de control din cadrul Primăriei. Ba mai mult, mi-au spus că în trafic sunt controlate mai ales maşini de la anumite firme în timp ce altele sunt trecute cu vederea.

Explicaţia ar fi că persoane de la nivel înalt din Primărie şi Poliţie au maşini pe traseu. Angajaţii acestora sunt lăsaţi în pace pentru că  trebuie să aducă profit pentru şefii lor.

Dacă pun mâna pe dovezi concrete ne auzim şi cu alte amănunte.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. dar prin aceasi statie n=ai auzit si cand cel care te plateste sa scrii aceste articole, a platit cate un milion celui care fura indicatoarele montate?? si cum aceeasi persoana transmite prin aceeasi statie unde sunt locurile unde pot sta taxiurile dumnealui pentru a vinde diferite substante???...domnule reporter !!! vad ca esti un "bun" povestitor... care este interesul acestor povestioare??

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am niciun interes, dar daca ai informatii ca sunt taximetristi care vand substante chiar te rog sa imi spui si mie. Gasesti numarul de telefon sau adresa de email la sectiunea Contact. Chiar ma intereseaza subiectul, astept un semn

    RăspundețiȘtergere
  3. poate o sa te ajute aceeasi "TAXIMETRISTI" cu care te plimbi noaptea...sau asculti unele frecvente!!...pentru a scrie articolele tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...sau poate kiar prietenul tau Tinel (pistolarul taximetrist), care pe la anumite ore mici din noapte si in anumite stari euforice isi aduce aminte ca el trebuie sa faca ordine prin fata cluburilor intre taxiurile care nu poarta firme pe cupola in timpul activitatii.apropous poate iti spune si de ce are pistol(ca se lauda pe la unii taximetristi)...cu siguranta nu si l=a luat pentru a=si mari greutatea corporala ca sa nu il ia suflul masinilor de pompieri cu care trece nevasta=sa la interventii... :))...asa la sueta ca intre prieteni!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...aaa vezi cazul de sambata 13.03.2010 noaptea, pe la ora 3 dimineata din fata la padrino pe strada universitatii...;)

    RăspundețiȘtergere