Odyssey, scoşi de pe scenă de telefoane la 112

Au fost zilele Sucevei. Doar două. Joi şi vineri.
Terase, mici, hamsii, fum, ploaie, mizerie, muzică populară, Cătălin Giosan (!!!- n.r.), beizadea cu terasă sub statuie, crater, artificii, iarăşi fum, mici, hamsii etc.

Singurul moment care merita prezenţa în centru a fost concertul Odyssey.

Afişul oficial făcut extraordinar de prost (cu fotografia unui port maritim pe background !!!!!!!!) nu conţinea ora la care ar fi trebuit ca să presteze băieţii. Aşa că fanii au aşteptat să plece acasă Elena Gheorghe ca să audă totuşi şi nişte muzică.

A venit în cele din urmă şi Odyysey, şi-au făcut numărul şi au ieşit de pe scenă. Evident, cei care au rezistat până atunci au scandat câteva minute numele formaţiei sperând să audă un bis. Nu s-a întâmplat. Pe scenă a urcat prezentatorul evenimentului care a anunţat că nu se va cânta un bis pentru că oameni care locuiesc în zonă au dat telefoane la 112 că e gălăgie.

Am şi eu o curiozitate. Să fi fost ăsta primul concert de până acum din centrul oraşului? Ori, dacă le scârţiau podelele de la o populară mai sunau la 112?

Păcat că nu au cântat şi imnul Cetăţii:

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. bataie de joc.. efectiv bataie de joc.. nu stiu ce parere aveti voi, dar bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate am inteles de la un membru al trupei, imnul Cetatii va fi pe unul dintre albumele viitoare. Deocamdata insa, se lucreaza la alte 'proiecte'

    RăspundețiȘtergere
  3. hai las-o. ce astia is metallica. bla bla, odyssey sucks!

    RăspundețiȘtergere
  4. bai fraiere anonim...nu stii ce ii muzika buna...am stat de la 4 pan la 10 sai asc pe odyssey...m durea undeva de giosan si elena gheorghe,eo vroiam odyssey....da mare pakat k au cantat putin...si ai dreptate Dinu,dak era muzik populara nu sunau la politie...

    RăspundețiȘtergere