Tsunami în direct

Avem tsunami în direct, în Japonia. Ciudaţi oameni japonezii ăştia. Cum a dat cutremurul şi a venit valul, au ridicat elicopterul în aer şi au început să filmeze. Păi aşa se procedează în caz de calamitate?

Zic să vin în Suceava pentru un stagiu de pregătire. Păi cu elicopterul să se plimbe doar împăratul care să dea imediat ordin armatei să facă poduri din pontoane, eventual premierul să meargă în vizită le sinistraţi să-i leşine câte o babă în braţe, o ministresă să le ducă de urgenţă pantofi cu toc sinistraţilor iar şefa Camerei Deputaţilor şi soţia împăratului să organizeze imediat nişte convoaie de tiruri cu materiale de consrucţie. Şi un Tatulici al lor trebuie să facă numaidecât o serie de emisiuni în direct despre cum pompierii nu şi-au făcut treaba, iar patronii firmelor pretene să stea imediat la coadă la împărat să primească lucrările de refacere a caselor şi infrastructurii.

Chiar aşa, vara asta prindem avem şanse să prindem nişte inundaţii în direct? Avem, cum să nu avem, diguri nu prea există.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii