Cupa cartierelor GazetaSV 2011

GazetaSV şi Iulius Mall pune Suceava în mişcare. Ia-ţi gaşca de prieteni şi vino la Cupa Cartierelor, competiţia care îţi readuce bucuria fotbalului din spatele blocurilor. Organizată în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toti” Suceava, cea de-a treia ediţie a întrecerii va avea loc pe terenul din incinta Iulius Mall în weekendurile 6-8 mai (preliminarii) şi 13-15 mai (turneul final) şi se adresează tinerilor din cartierele municipiului Suceava şi nu numai.

Înscrierile la ediţia din acest an a Cupei Cartierelor se pot face până pe data de 2 mai prin intermediul adresei de e-mail gazetasv@yahoo.com. Formularul de înscriere îl puteţi descărca apăsând aici.



Atenţie! Pentru înscrierea corectă unei echipe în concurs urmează paşii:
1. Salvează formularul de înscriere (Save a blank copy);
2. Completează câmpurile formularului;
3. Salvează datele completate (Save as text);
4. Ataşează formularul la un e-mail şi trimite-l la adresa gazetasv@yahoo.com.

Observaţii:
– fiecare echipă poate înscrie în competiţie un lot de maxim 10 jucători (6 titulari + 4 rezerve);
– vârsta minimă de participare este 15 ani;
– o echipă poate înscrie maxim 3 jucători din afara municipiului Suceava;
– fiecare echipă va reprezenta cartierul de unde are cei mai mulţi jucători în cadrul lotului. De exemplu: dacă dintr-o echipă de 10 jucători, 4 sunt din Burdujeni, 3 din Obcini, unul din George Enescu, unul din Mărăşeşti şi unul din Itcani, echipă respectivă va reprezenta cartierul Burdujeni;
– nicio echipă nu îşi poate modifica/completa lotul de jucători după data de 2 mai.
– nicio echipă nu îşi poate modifica/completa lotul între faza preliminarilor şi turneul final.
– taxa de participare este de 50 RON/echipă şi va fi achitată odată cu tragerea la sorţi.

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la numerele de telefon: 0732 004 568 sau 0753 860 130.

Organizatori: www.GazetaSV.ro, Iulius Mall, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Asociaţia “Sportul pentru toti” Suceava.

Evenimentul este promovat de Televiziunea Intermedia, Radio Top Suceava, cotidianul Obiectiv de Suceava, Zile şi Nopţi, OrasulSuceava.ro şi AlexDragan.info.
Parteneri: Pensiunea Valeria Voroneţ, Strikers Club, Intersport, Fretta, Mado, Ursus, Murfatlar şi Coca Cola.

Lansată în urmă cu doi ani de GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizate la nivelul oraşului Suceava. La primele două ediţii ale competiţiei au participat peste 800 de concurenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani. Mai multe informaţii, fotografii şi imagini video puteţi găsi pe site-ul www.GazetaSV.ro – secţiunea Fotbal / Cupa Cartierelor, precum şi accesând următorul link: http://www.intermediatv.ro/?s=cartierelor 

_____________
Articol preluat de pe GazetaSV.ro

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii