Chinezării

Au început ăştia să scoată marmura montată în urmă cu vreo patruzeci de ani pe pietonalul din centrul Sucevei. Mă rog, ce a mai rămas din ea după repetate reprize de înlocuit şi reparat tot felul de conducte de câte trei ori pe an.

Şi ştiţi cu ce o să paveze Piaţa de Marmură (cum i se spunea prin anii '70)? Cu granit din China. Păi cu ce altceva poţi să pavezi drumul spre sediul PDL dacă nu cu chinezării?

În caz că aţi uitat, cam aşa arăta odinioară centrul Sucevei.

Piaţa centrală a municipiului Suceava


Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Evident, granitul este importat prin firmele lui Videanu. Dupa Rosalul prigonesc trebuie si alti bastani pedelisti sa se infrutpe de acilea. Ma mir ca marele primar nu si-a adus prietenii de la Symmetrica si, bineinteles, ciumegii de la Florconstruct.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile se misca intr-o anumita directie; e bine ca se misca.

    Nu stiu cat ai studiat designul urbanistic ca sa numesti materialele alese conform unor standarde de calitate europene, chinezarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. caută în Dex să vezi ce înseamnă chinezării. Dacă te-ai gândit la altceva înseamnă că am avut dreptate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti un idiot care vorbesti in necunostiinta de cauza! Daca nu stiai granitul adus din China este mai ieftin decat cel produs in Romania cu aproximativ 50%. Chinezarii, dar uite-te la ei ce orase si ce strazi au! E bine macar ca se face ceva in orasul acesta. In alte orase ale tarii nu se face mai nimic. Documenteaza-te si apoi vorbeste!

    RăspundețiȘtergere
  5. băi slugoi bostăniu, dacă faci parte din categoria bacalaureţilor care nu pot să citească şi înţeleagă un text atunci nu mai intra pe blogul ăsta şi nici nu te mai apuca de lăsat comentarii pentru că îţi desconspiri cretinitatea

    RăspundețiȘtergere