Lista primarilor traseişti, ediţia 2011

Ceea ce spuneam eu aici şi aici în urmă cu câteva luni s-a adeverit, sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură. Mai mulţi primari PSD şi PNL au fost prezentaţi ca viitori candidaţi din partea PDL la alegerile locale de anul viitor.

Până acum deşi trădarea acestor primari era evidentă, liderii PSD şi PNL au refuzat să ia vreo măsură. Acum Băişanu şi Nechifor nu mai au cum să evite subiectul. Ori îi exclud din partid deşi primarii îşi vor păstra mandatul ori se apucă în sfârşit să-şi caute alţi candidaţi pentru localităţile respective. Şi pentru alte localităţi ai căror primari nu şi-au recunoscut încă trădarea.

Lista primarilor suceveni traseişti îi cuprinde deocamdată pe:

PSD
Maria Cojocaru - Dolhasca
Petru Nistor - Mălini
Dănuţ Gavriliuc - Vereşti
Dumitru Corjuc - Ipoteşti
Loghin Saviuc - Calafindeşti

PNL
Constantin Gabriel Şerban - Câmpulung Moldovenesc (ales pe listele PNL, exclus între timp şi înregimentat în PDL)
Neculai Florea - Horodniceni
Gheorghe Luţa - Dorneşti
Simion Jucan - Poieni Solca

PNG
Bogdan Codreanu - Pojorâta

INDEPENDENŢI
Constantin Mutescu - Vicovu de Jos
Gheorghe Tomoioagă - Ciocăneşti
Grigoraş Păstrăv - Comăneşti

Şi se mai pregătesc şi alţii. Ar fi vorba din câte ştiu eu, printre alţii, de Dorel Filip de la Adâncata, Ioan Onufrei de la Suceviţa ori Cătălin Sănduleac de la Şerbăuţi. Ia să vedem ce face acum opoziţia. Se apucă de treabă sau continuă cu şcolile de vară la Gura Humorului?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. pai nu spunea dl Baisanu cu ceva vreme in urma ca are si el vreo 5 primari PDL pe lista de transferuri? acu e momentul sa iasa cu lista...

    RăspundețiȘtergere