USL Suceava este sublimă dar comunicarea între PNL şi PSD lipseşte cu desăvârşire

Astăzi, la ora 10.00, au avut loc conferinţe de presă separate, fix în acelaşi timp, la sediile PSD şi PNL Suceava. Într-o parte Cătălin Nechifor cu câţiva jurnalişti, în cealaltă parte Alexandru Băişanu cu alţi jurnalişti, fiecare înjurând într-un fel sau altul puterea.

Păi dacă asta este modul în care cele două partide care formează Uniunea Social Liberală înţeleg să colaboreze la nivelul judeţului atunci daţi-mi voie să spun că PDL va câştiga alegerile încă vreo 300 de ani de acum înainte. Am zis!

UPDATE: Ca să înţelegeţi mai bine despre ce este vorba voi adăuga câteva informaţii de background.
În ultimii ani PNL Suceava a organizat săptămânal conferinţe de presă la ora 10.00. PSD a organizat în ultimele luni, din când în când, conferinţe de presă joia la ora 11.00. Săptămâna aceasta, joi la ora 11 a fost programată şedinţa ordinară  a Consiliului Judeţean, astfel că PSD şi-a mutat conferinţa la ora 10.00, în acelaşi timp cu cea programată la PNL.

Sunt două variante de lucru. Fie PSD nu a discutat deloc cu PNL şi pur şi simplu s-a băgat peste conferinţa lor, fie au discutat dar nu au reuşit să se înţeleagă. Oricare ar fi varianta corectă asta spune multe lucruri despre comunicarea din interiorul Uniunii Sociale Liberale.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii