Fiscul a dat iama prin firmele şefilor PSD şi PNL Suceava

Vine campania, începe distracţia. Cum ne dăm seama? Simplu. Garda Financiară şi Poliţia Economică au început să-i calce din ce în ce mai des pe liderii opoziţiei. Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au confirmat începerea urmăririi penală împotriva lui Marius Zmău, preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, pentru evaziune fiscală.

Cu doar o zi înainte inspectorii de la Garda Financiară se apucaseră de scotocit prin actele firmelor lui Alexandru Băişanu şi Lorand Ercse.

În cazul lui Ercse, proprietarul restaurantelor Taco Loco, secretar executiv al PSD Suceava şi fost contracandidat al lui Virginel Iordache la şefia organizaţiei, după vizita Fiscului scaunele au rămas pe mese.

Nici în cazul cafenelei lui Băişanu, şeful organizaţiei PNL şi posibil dar deloc probabil candidat la Primăria Suceava, se pare că lucrurile nu au fost deloc plăcute.

Şi dacă mai pomenesc de cetăţenii din Şcheia chemaţi să dea cu subsemnatul la Miliţie pentru protestul de pe şoseaua de centură atunci cred că-i de la sine înţeles că urmează vremuri foarte interesante.

Grijă mare să nu care cumva să deranjaţi conducerea de partid şi de stat!

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Dinule, dar de ce nu spui ca au fost si la Catalan, alt sponsor PSD, si mai trebuie spus ca la 100 de metri de aceste 2 restaurante sunt cafeneaua Salzburg a dl Vartic, sefu la Garda Financiara ce e faliment cu curat , nu au vanzari deloc, si tot in apropriere este si Oscar Wild lui Lungu, care iar ca restaurant nu merge delok, si culmea la Oscar nici un angajat nu are acte de angajare, dar cum ti am spus si referitor la firma lui Motan si Puscasu. Tu nu vei spune nimic in plus fata de ce apare in alte ziare. Deci sincer eu nu te consider jurnalist, dar pacat ca tot acesti oameni de care tie frica au taiat pensiile parintilor tai

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,Dinule! Catalin Nechifor

    RăspundețiȘtergere