Ţaţele din USL

La Suceava USL este o glumă proastă. Alianţa asta dintre PNL şi PSD poate că funcţionează aiurea prin ţară în Suceava însă este sublimă dar lipseşte cu desăvârşire.

După o conferinţă de presă comună şi nişte semnături aruncate pe un protocol de colaborare, Băişanu şi Nechifor şi-au văzut fiecare de treaba lor.

Deşi PSD a anunţat de câteva luni deja că Nechifor va fi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, PNL cam bate apa-n piuă şi a depăşit deja toate termenele impuse de la Bucureşti pentru a anunţa candidatul pentru Primăria Suceava. Nechifor ar vrea ca Băişanu să-şi asume candidatura însă şeful PNL Suceava se face că plouă.

Între timp, disensiunile din uniune au început să se manifeste şi în public. De exemplu, Băişanu nu ratează la nicio apariţie la +tv în care să nu-i dea câte una la gioale lui Mîrza ori să zică una-alta despre PSD.
Colegii de coaliţie s-au supărat şi au anunţat că îl susţin pe traseistul Cezar Ioja la primăria Vatra Dornei, acolo unde Moraru în acte este încă primar PNL. Or asta ar cam însemna o încălcare a protocolului.

Băişanu şi-a strâns jucăriile şi a anunţat că PNL propune candidaţi de primari în mai multe localităţi conduse de primari PSD. Pe sistemul ba pe-a mă-tii, Nechifor a anunţat la rândul lui că PSD va propune candidaţi pentru toate localităţile din judeţ, mai puţin municipiul Suceava.

Habar am dacă la Suceava USL şi-a propus sau nu să câştige alegerile din 2012. Cert este însă că la acest moment cei doi lideri ai opoziţiei din judeţ nu au reuşit să depăşească nivelul unor ţaţe care se ceartă în piaţă de la o legătură de pătrunjel.

PS: Ne dăm şi noi cu presupusul cu privire la cine va fi candidatul PNL la Primăria Suceava? Să fie oare Băişanu, să fie altcineva?

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. cred ca Zmau, doar Baisanu nu fraier sda se sinucida din nou, politic vorbind

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar crezi că USL va defila în campanie cu un candidat cu dosar penal, fie el, dosarul, pe bune sau inventat?

    RăspundețiȘtergere