[VIDEO] Traian Băsescu despre decizia CNA în cazul OTV: "Un abuz"

Opinia preşedintelui Traian Băsescu cu privire la decizia prin care Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat OTV, postul de televiziune al lui Dan Diaconescu.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Da interesanta paralela intre pozitia lui Basescu din 2002 cand era in opozitie si pozitia lui actuala cand are multa multa putere.
    In 2002 basescu spunea ca OTV era singurul post al opozitiei ,era o televiziune a poporului si ca TVR este un post pentru hachitele lui adrian nastase.In 2012 s-a schimbat povestea.PP DD are 15% in sondaje ,peste PDL ,OTV nu mai este televiziunea poporului si trebuie inchisa iar TVR este o televiziune pentru hachitele lui Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan Diaconescu si-a ales omul [potrivit la Suceava....Vatati-l pe Adrian Artene cu PP DD si rezolvati toate broblemele orasului Suceava...Doamne ! Doamne ! Doamne ! Cat de proasta poate fi lumea, acolo in judetul Suceava...De ce nu va interesati mai intai sa aflati cu adevarat, cine este acest escroc ordinar, care s-a bagat in politica, doar pentru a se "capatui" Incercati sa aflati cine este sotia lui Adrian Artene si cum au pus ei mana, pe acea fabrica de cherestea. Chiar si vieti omenesti, are pe constiinta sa, acest escroc ordinar care se da, drept om de afaceri...

    RăspundețiȘtergere