Dan Diaconescu - un destin extraordinar

Sâmbătă seară am fost în centru la mitingul electoral al lui Dan Diaconescu. După ce au aşteptat trei ore cu capul în soare, câteva sute de oameni s-au îmbulzit să-l vadă mai de aproape sau chiar să-l atingă pe domnu' Dan.

Până acum credeam că PPDD este doar o caricatură proastă făcută după chipul şi asemănarea lui domnu' Dan. Sâmbătă seară m-am speriat de câtă prostie exista în jurul meu.

Sau poate că m-oi fi înşelat eu şi Dan Diaconescu chiar o fi având un destin extraordinar.

Jos ciocoii!!

Dan Diaconescu - un destin extraordinar

Dan Diaconescu - Adrian Artene

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. Observ mai multe forte de ordine decat la mitingul USL care a avut loc in acelasi timp! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări ! Abia acum, în 26 mai 2012 ai descoperit prostia în România, întrupată în susţinătorii lui Dan Diaconescu. Pentru informarea ta, structura PP-DD o depăşeşte pe cea a PSD-ului, atât prin numărul de filiale (şi în ţară şi în străinătate), cât şi prin numărul de membri, deci nu poate fi vorba de caricaturi decât în minţile unora. Asta e când eşti pe statul de plată al unei televiziuni locale aservite clasei politice care a vândut ţara 23 de ani. Ce minunate sunt campaniile electorale, când poţi vedea cine cu cine e înfrăţit ! Gaşca de ziarişti locali (Sorin Avram, Roşca, Chira) care nu mai contenesc să facă mişto de PP-DD, are asigurată descendenţa ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Activitatea de postac este inclusă în cei 20.000 de euro pe care speri că ţi-i va da domnu' Dan?

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt total apolitic,nu am fost la vot de vreo 14 ani,pt.mine toti sunt o apa si-un pamant,nimeni nu mi-a imbunatatit traiul cu nimic,toti sunt niste mincinosi si trag numai la ciolan,dar....ceea ce eu nu inteleg:de ce atata inversunare pe un om care nu a ami fost pana acum in nici un partid,de ce nu e lasat si el sa arate daca face sau nu face ceva,daca e la fel ca si ceilalti!si.....ce e mai grav:f.bine punctat de cezar,m-am lamurit cu voi toti ziaristii,toti oamenii de tv(aici ma refer la suceava),toti sunteti niste lingai,chiar daca sustineti sus si tare ca sunteti impartiali!sincer ,mi-a lasat un gust amar!si-apoi,desi nu in cele din urma,diaconescu''caricatura",cum il consideri are cel mai bun program electoral,cel mai relevant,ramane de vazut ce va face si el,de ce nu i se da o sansa?restul,ceilalti,absolut toti din toate partidele au aratat ce-au facut pana acum in cei 22 de ani!tu.....poate ai avut si ai avantaje,asa ca pupa-i mai departe,eu...am trait din ce in ce mai prost!

    RăspundețiȘtergere
  5. Activitate de postac? Păi de ce ai mai lăsat opţiunea de a ne exprima pe blogul tău? Ce credeai, că nimeni nu te va contrazice? Aşa te-ai obişnuit? Credeai că nu va avea nimeni nici o reacţie după cât ţi-ai bătut joc de 'domnu' Dan' ?
    Nu domnul Dan Diaconescu mi-i va da, ci statul român, aşa cum e normal, aşa cum s-a întâmplat şi în Franţa, şi în Canada. Dan Diaconescu nu a inventat nimic, din câte ştiu, până acum, ci pur şi simplu el şi echipa lui au preluat idei bune şi de succes din occident. Domnul Dan Diaconescu, pentru care nutresc sentimente înalte, îmi va da însă o ţară din ce în ce mai normală, din ce în ce mai sănătoasă, din ce în ce mai lipsită de jigodii de politicieni cum au fost până acum. Programul Partidului Poporului Dan Diaconescu este foarte cuprinzător, aşa cum ştie şi cine a postat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. desigur! gasirea elodiei(premiu 20000 de euro!) si a nevointelor lui cioaca dintre sinaia si predeal(parca!) si tot felul de chestii la fel de serioase ce vor fi promovate de ministrul de finante ogica si de ministrii familiei ciumac(alte "vedete" nu-mi vin in minte, pe moment! programul fiind facut cu participarea extraordinara a tuturor clarvazatorilor cu mai mult de o doaga lipsa si a vrajitoarelor inca nearestate care vor scoate argintul viu din economia romaniei. hancu va rezolva problema cutremurelor si, in acest, fel vom ajunge din urma italia.
    Uraaaaaaaaaaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  7. hielan laddie, eu, timp de 1 an, cât a durat serialul Elodia, nu m-am putut uita la OTV. Deşi acest an a fost o fază absolut necesară a războiului politic ce a urmat, de acumulare de bani (e prima regulă a războiului, dacă nu ai finanţe nu poţi purta un război, citeşte Sun Tzu), tot speram în fiecare zi să se termine şi să revină la emisiuni la care să mă pot uita. Habar n-ai ce a însemnat OTV-ul înainte de serialele astea pentru acumulat bani prin audienţă. În acelaşi timp, a şi umilit rău de tot celelalte televiziuni (ai căror patroni şi angajaţi îl urau şi îi făcuseră foarte multe), încât acestea au preluat toate personajele grobiene exorcizate din abisurile poporului, şi se întreceau să-i aducă în emisiuni. Asta a fost cea mai bună, cruntă şi satisfăcătoare răzbunare. Tu însă, te uitai cu draperiile trase, de vreme ce ştii personajele aşa bine, ceea ce confirmă a milioana oară genialitatea lui Dan Diaconescu, şi faptul că ştie exact ce conţine poporul român într-un procent foarte mare : oameni de nivel jos, care se uitau pe bune, şi oameni de nivel un pic mai sus, care se uită ca la circ, dar tot se uită, la fel de fidel, ca tine.
    Cine e interesat ştie oamenii de valoare din partid, unul din vârfuri fiind Horia Mocanu.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai Cezar,nu te lua de Dinu Zara,ca NICIODATA nu ai sa ajungi la nivelul lui daca te uiti la otv.asa ati crezut si aburelile portocalii ornate din plin cu galeti,umbrelute si ajutoare primite pe nedrept.ati fost ca oile la vot si abia ce am scapat de hoardele de hoti si nesimtiti portocalii.voi vreti sa aduceti alti tampiti la putere.inca nu am scapat de tartorul betiv si mincinos si voi vreti alta panarama la Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  9. cezarica draga prin venele tale curge sange pur otv la fel de genial ca domnu danut .voi va inchipuiti ca tara noastra e un otv mai mare si veti face voi din ea circ.... nu crezi ca ar fi cazul ca domnu danut sa i ceara parerea lui ildico sa vada prin 7 prosoape ce sanse are la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wa Dinu pana sa citesc comentariile de la articolul tau nu stiam ca sunt oameni asa inversunati de partea lu domnu Dan :). Cel putin Cezar asta e extrem de prost, dupa mine ar trebui eutanasiat. Specimene ca el nu duc decat la scaderea mediei de inteligenta din lume...

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonimule de la postarea numărul 9, ăla e un "NICIODATĂ" precum cel al îndrăgitului tău domn Ponta ? În caz că nu ştii : http://www.youtube.com/watch?v=iQrvDveOH_I

    RăspundețiȘtergere
  12. draga Cezar.multumesc de raspuns.gresesti cand spui ca sunt aliat cu cel care tipa"JAF"si"AUDIT" dupa 2 zile de guvernare si acum le-a bagat sub pres pe ambele,dupa ce a adunat sub umbrela usl o turma din flamanzii portocalii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Atunci şi eu îţi mulţumesc sincer ! Eu îmi doresc să voteze toată lumea cu partide noi, oricare ar fi, dar nu cele care au fost până acum la putere ! Excepţie făcând bineînţeles cel al verzilor şi pp-lc care sunt ale PDL-ului..

    RăspundețiȘtergere