skip to main | skip to sidebar

Sondaj USL: Flutur 48%, Nechifor 44%

Şeful PSD Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, susţine că doar patru procente îl despart de actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit sondajului prezentat într-o conferinţă de presă, Gheorghe Flutur ar avea o intenţie de vot de 48% iar Cătălin Nechifor ar fi votat de 44% dintre respondenţi.

Nechifor susţine că potrivit sondajului USL ar obţine 56% din voturile pentru lista de consilieri judeţeni în timp ce PDL ar fi votat de 30% dintre respondenţi.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare, scorul obţinut de USL ar fi de 61 de procente iar PDL ar fi votat de 24% dintre alegători.

Cătălin Nechifor a precizat că sondajul a fost realizat de Avangarde la solicitarea USL, în intervalul 18-21 mai, prin metoda interviului faţă în faţă la domiciliul respondentului, eşantionul fiind de 1.000 de persoane iar marja maximă de eroare de 3,1%.

Într-un articol publicat ieri de Econtext.ro, Gheorghe Flutur era cotat cu 55% din intenţia de vot pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. Detalii aici. Într-un alt articol, cei de la econtext.ro susţin că primarul Ion Lungu ar obţine 45% din voturi. Detalii aici.

Articole recomandate:

  Alegeri locale 2012, Flutur, Ioan Catalin Nechifor, Ion Lungu, politice, sondaje

Comentează folosind Facebook:

10 comentarii:

 1. Foarte importanta este vederea de ansamblu.Politicile social economice se implementeaza de parlament,guvern,consiliile judetene si consiliile locale.Primarul si presedintele consiliului judetean sunt puternici daca au in spate tot ce s-a mentionat mai sus.

 2. Flutur are aproape 60%.

 3. comision la bani cheltuiti poate! ca procente...sau ai socotit si mortii care vor vota cu pedeleu'? ca vii s-au convins!

 4. hahahhaha, ce vrajeala

 5. Mizerie de sondaj.Flutur are doar voturile PDl-Istilor.Auzil pe ala,cica are 60% Flutur!!! De unde sa aiba flutur 60% ? Daca pica Base,pica tot PDL-u si cu toti hoti care au furat tara asta.Ascultati faptele,nu minciunile de sondaje.

 6. Oricum cat de huliti sunt cei din PDL, parerea mea ca tot o sa isi adjudece cateva primarii si cred in mare masura ca la consiliul judetean flutur va castiga la pas.

 7. Paradoxal Catalin Nechifor este foarte aproape de Gheorghe Flutur.Acest lucru s-ar explica si prin faptul ca lumea il percepe pe Flutur ca direct raspunzator de toate dezastrele pe care le-a produs PDL.De ce,deoarece mereu aparea in spatele lui Boc.
  In schimb Lungu are sanse mai mari deoarece nu a fost identificat cu guvernarea PDL.Speram ca dupa mitingul spectacol de azi,unde USL si-a exprimat forta si puterea in Burdujeni,fieful PDL,sa se schimbe datele problemei.Chiar daca presa suceveana a trecut cu vederea venirea primului ministru in Suceava,mitingul de la Burdujeni a adunat 2000 de oameni care au ascultat discursurile magistrale ale lui Piedone,Constantin,Ponta ,Antonescu.

 8. ATAC FARA PRECEDENT!!! PONTA CONTRA FLUTUR
  La mitingul concert de la Burdujeni Ponta a afirmat că a fost procuror şi că în viaţa lui a întâlnit mulţi hoţi, dar niciunul ca Gheorghe Flutur.
  "Am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit şi mulţi mincinoşi, dar niciunul ca Flutur", a spus Ponta, care a precizat că a cunoscut şi mulţi miniştri, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară.El a spus că primarul Sucevei, Ion Lungu, este mai rău decât Emil Boc şi a adăugat că "atunci când aude Lungu de Flutur, parcă aude Boc de Băsescu"."Cred că într-un partid de mincinoşi şi hoţi ca PDL, cel care a încălcat legea cel mai mult a fost Flutur şi trebuie să plătească pentru asta", a mai declarat preşedintele PSD.Premierul a subliniat că are o datorie faţă de oamenii din această zonă a ţării întrucât aici a copilărit, la Pârteşti, şi că atunci când la Bucureşti oamenii stăteau în frig şi nu aveau mâncare, primea din Bucovina "barabule" (cartofi)."Am datoria de a rupe un necaz, un blestem", a spus Ponta, care a arătat că acest "necaz" al sucevenilor este conducerea actuală PDL a judeţului.

 9. Imi place ca timisorenii voteaza in continuare cu PNTCD.

 10. flutur e un om de nimic care fura si il doare in fund de noi la fel ca si ion lungu pe cand catalin nechifor e un om cu adevarat deosebit caruia ii pasa de oameni un om de nota 10.Bravo domnule Catalin Nechifor!

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online