Flutur renunţă la funcţia de consilier judeţean şi începe relansarea PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, învins la alegerile pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava de candidatul USL Ioan Cătălin Nechifor, a anunţat în urmă cu câteva minute că va renunţa la funcţia de consilier judeţean obţinută la alegerile locale de duminică.

Gheorghe Flutur l-a felicitat pe Ioan Cătălin Nechifor pentru victorie şi a afirmat că scorul obţinut de filiala judeţeană PDL Suceava a scos unul dintre cele mai mari scoruri ale partidului din ţară.

Flutur a mai spus că a fost învins de votul politic, sucevenii votând împotriva PDL din cauza măsurilor de austeritate luate de guvernul Boc.

Flutur a afirmat că în perioada următoare se va concentra pe relanarea PDL la nivel naţional şi la Suceava.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. daca va veti incerca relansarea alaturi de orest si balan veti avea acelasi succes ca si la alegerile de anul acesta!scapati de toate lichelele de pe langa d-vtra!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Flutur ,esti in mare eroare.Oamenii nu au votat Impotriva PDL datorita masurilor de austeritate.Au votat impotriva unui partid dictatorial care a vrut sa instaureze dictatura si autotarismul intr-o tara din uniunea europeana.Un partid care s-a facut pres si instrument pentru Basescu .Un partid care a desfiintat parlamentul,care si-a batut joc de cetateni,care a adus coruptia la rang inalt.Un partid care a incalcat constitutia si legile tarii in fiecare secunda.Un partid tradator de tara si de neam care ne-a vandut ungurilor.Un partid care a vrut sa dea bogatiile tarii pe nimic.Un partid care a spus ca statul este minimal si statul nu are grija cetatenilor sai.Nu mai aveti ce relansa.PDL este spart in mii de bucati.iar d-voastra nu santeti decat un Don Quijote jalnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. salut camil,ca sa completez:
    „Pe Palatul Prefecturii cântă cucuveaua/ Flutur şi cu gaşca lui şi-au găsit beleaua”, „Aviara nu mai e/ A intrat în PD-L”, „Fluture, nu uita, anul ăsta vei zbura”,:))

    RăspundețiȘtergere
  4. fluturas,du-te si lasa-ne.te vei certa cu ceilalti nesatui de la hoitul pdl-lui.care nu va lua nici o firimitura isi va lua bocceaua si se va cara in alte tabere deschise special pt latrai.prima optiune e usl ca are ciolanul si care a mai primit cartite portocalii vopsite verzi.mai este si Partidul Panaramelor-DD.in plus securistul mazilit MRU viseaza sa scoata din tomberonul istoriei CDR si sa o resusciteze in speranta ca va ajunge iar la ciolanul din Piata Victoriei.

    RăspundețiȘtergere